€ 613,99

Smart Kickstart Quarterly - 8 en 9 juni 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stadsgehoorzaal

Schiedamseweg 51

3134 BB Vlaardingen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Smart Kickstart Quarterly - Een exclusieve tweedaagse interactieve workshop om je bedrijf weer op de rails te krijgen.

Alles wat je tot een maand of 3 geleden voor lief nam, is ineens anders geworden. Veel ondernemers ondervinden de gevolgen van de Corona crisis. Het is alle hens aan dek. Zorgen dat je overleeft.

Alles wat aan het begin van 2020 aan plannen had, is op z'n minst gewijzigd. Veel ondernemers hebben in de afgelopen maanden geen seconde stil gezeten. En toch is afstand nemen van de dagelijkse hectiek essentieel voor sucesvolle ondernemers.

De Smart Kickstart Quarterly helpt je om 2 dagen volledig afstand te nemen van je bedrijf. Los van de hectiek kijken we terug op de afgelopen 6 maanden. Wat was je doelstelling? Waar is je tijd aan besteed geweest? We duiken samen de diepte in en analyseren wat beter kan en moet in de komende periode, los van wat er van buitenaf speelt. Bovendien kijken we vooruit. Hoe ga je de laatste 2 kwartalen van 2020 naar jouw hand zetten?

Exclusieve tweedaagse in een groep van maximaal 6 ondernemers.

Omdat vanaf 1 juni kleine bijeenkomsten weer zijn toegestaan, start Rebels&Roots weer met deze interactieve tweedaagse workshop. Op een bijzondere locatie: de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Dit bijzondere theater zorgt voor een inspirerende omgeving - op die manier ben je er, na maanden binnen zitten, meteen even uit! In een van de kleinere, exclusieve ruimtes gaan we met maximaal 6 ondernemers - en Sytske - aan de slag. Zo slaan we twee vliegen in 1 klap: We steunen we het theater met verhuur- en cateringinkomsten en de groep is klein en exclusief zodat je maximaal aandacht krijgt. En nee - het tarief is niet verhoogd ✨
Bestel nu je tickets voor slechts 613,99 (€497,- ex BTW en servicekosten)!Inbegrepen in de prijs:

- twee dagen training
- koffie, thee, water
- gezonde en minder gezonde versnaperingen
- lunch
Heb je een dieetwens? Vermeldt dit dan bij de aankoop van je ticket!


Wil je alvast meer weten over de training? Lees dan verder...."Als je het druk hebt, ga dan eens een uurtje zitten"

Deze oude Chinese wijsheid geeft een belangrijk inzicht: de enige manier om overzicht te houden in een druk en hectisch (ondernemers-) leven, is af en toe eens afstand te nemen. Uit de hectiek stappen en kijken waar je staat. Of je nog op koers ligt. En, als dat niet zo is: hoe je weer op koers komt.En veel ondernemers nemen zich dat ook voor. Om ook eens zo'n dag vrij te houden waarop je eens kritisch naar je planning kijkt. Of je op schema ligt. Vervolgens, voor je het weet, neemt de waan van de dag bezit van je agenda. Vliegt de tijd en vult je agenda zich met afspraken, to-do lists en andere dingen die je van je focus afbrengen. En dan is het zo maar ineens zomer. Breekt de vakantieperiode aan. Wanneer je vervolgens uitgerust aan de tweede helft van het jaar begint, staat zonder pardon binnen een paar weken de herfst voor de deur en verdwijnt, via een paar leuke eindejaars- en kerstborrels ook dit jaar in de geschiedenisboeken."Sharpen the saw" - Stephen Covey

Iedereen die wel eens een stuk hout gezaagd heeft, weet dat het tien keer zo snel gaat met een scherpe zaag. Een zaag onderhouden, is essentieel om effectief te blijven zagen. Een botte zaag kost meer kracht, zorgt voor een slechter, minder mooi resultaat. Kortom: alle reden om je gereedschap goed te onderhouden. Stephen Covey leerde mij dat succesvolle ondernemers hun zaag scherpen door regelmatig te trainen, afstand te nemen van de hectiek en door regelmatig een coach in te zetten die scherpe vragen stelt.Wanneer heb jij jezelf voor het laatst een paar dagen gegund om eens goed naar je bedrijf te kijken? Of je nog op koers ligt? Ondernemen is echt geweldig, tenzij het gaat lijken op all work and no play. Sterker nog: als je nooit de tijd hebt om je bedrijf (en jezelf) eens goed onder de loep te nemen, hoeveel vrijheid heb je dan eigenlijk nog?

Tijdens de SMART KICKSTART QUARTERLY krijg je als ondernemer twee volle dagen de tijd.
Om terug te kijken, vooruit te blikken, te leren van wat anders ging dan verwacht en om je successen te vieren.
En dat hoeft niet meer alleen: in een selecte groep van gelijkgestemde ondernemers ga je onder begeleiding van Sytske Schoenmakers aan de slag. Zij zorgt ervoor - door de juiste vragen te stellen - dat je stilstaat bij wat je gedaan hebt het afgelopen kwartaal en of dat ook daadwerkelijk heeft bijgedragen aan jouw business. Of datgene waar je de hele dag, de hele week zo druk mee bent, ook echt datgene is waardoor je groeit."Start before you're ready" - Michael Pilarczyk

Geen tijd, geen geld, niet het juiste moment. Redenen genoeg om iets uit te stellen. En hoe langer je soms over iets nadenkt, hoe meer redenen je kunt verzinnen om het niet te doen. Terwijl de grootste successen tot stand zijn gekomen door gewoon te beginnen. Bij voorkeur als je een plan hebt. Maar niet pas wanneer je plan perfect is. Perfectionisme is de grootste (sluip)moordenaar van successen. Van Michael Pilarczyk leerde ik vragen stellen. Vragen die je vérder naar je doel toe helpen in plaats van verder van je doel af. Zodat je focust op je bedrijf. Op je missie. Op je doelen.De tweedaagse verloopt volgens een vast patroon - gestoeld op Sytske's jarenlange ervaring als marketeer en ondernemer en op basis van trainingen bij gerenommeerde (business)coaches als Stephen Covey Sr, Stephen Covey Jr, Andy Harrington, Michael Pilarczyck en Dan Pena. Zo krijg je het beste uit verschillende hoeken en kun je jezelf een boel tijd besparen. Maar vooral: je neemt even afstand van de dagelijkse hectiek. Focust 100% op je bedrijf en hoe je dat laat groeien op een manier die past bij jouw zakelijke en persoonlijke doelen.
Wat kun je verwachten tijdens deze tweedaagse interactieve workshop?

Dag 1

9.30 Inloop en registratie

10.00 Start programma Dag 1

Deze eerste dag staat grotendeels in het teken van terugkijken. Terug naar waar je het allemaal voor doet, naar wat je in de afgelopen maanden bereikt hebt en naar wat je niet bereikt hebt. We vieren je succesen en trekken lering uit de dingen die anders verliepen dan je van te voren had bedacht.

12.30 Lunchbreak

Tijdens deze intensieve dagen is een heerlijke lunch inbegrepen. Meteen ook een goed moment om met je collega ondernemers te netwerken. Je zit allemaal in hetzelfde schuitje - en juist op dit soort dagen ben je omringd door mensen zoals jij. Harde werkers, leuke mensen. Ondernemers. Je leert van en aan elkaar.

17.30 Einde Dag 1

Overweeg om de dag af te sluiten door een hapje te eten met je collega-ondernemers. De onderlinge band te versterken. Hoeft niet, dat mag. Houdt rekening met uitloop én met het feit dat je de volgende dag duikt in het plannen maken voor het volgende kwartaal.

Dag 2

9.30 Inloop

10.00 Start programma Dag 2

De tweede dag gebruiken we om vooruit te kijken. Met wat je weet van het vorige kwartaal kun je bijsturen in het volgende kwartaal. Afspraken maken met jezelf wat je anders doet. Wat je behoudt. En je stelt concrete doelen op die je in een plan verwerkt.

12.30 Lunchbreak

Tijdens deze intensieve dagen is een heerlijke lunch inbegrepen, ook vandaag dus. En ook nu weer een goed moment om met je collega ondernemers te netwerken. Je zit allemaal in hetzelfde schuitje - en juist op dit soort dagen ben je omringd door mensen zoals jij. Harde werkers, leuke mensen. Ondernemers. Je leert van en aan elkaar.

17.30 einde Dag 2

Overweeg om ook deze dag af te sluiten door een hapje te eten met je collega-ondernemers. De onderlinge band te versterken. Hoeft niet, dat mag. Houdt wederom rekening met uitloop.

Inbegrepen in de prijs:

- twee dagen training
- koffie, thee, water
- gezonde en minder gezonde versnaperingen
- lunch
Heb je een dieetwens? Vermeldt dit dan bij de aankoop van je ticket!
Bestel nu je tickets voor slechts 613,99 (€497,- ex BTW en servicekosten)!Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stadsgehoorzaal

Schiedamseweg 51

3134 BB Vlaardingen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen