Smart Makers Academy 2022

Venster Acties

Smart Makers Academy 2022

Mind the SKILLS GAP - Metrolijn MKB innovatief werken en ondernemen in de techniek

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

3D Makers Zone 91-95 Oudeweg 2031 CC Haarlem Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Ontwikkel in een paar uur per week je kennis van Smart Industry en Smart Maintenance in de metrolijn MKB innovatief werken en ondernemen in de techniek.

Veel bedrijven en onderwijsinstellingen zien digitalisering, automatisering en robotisering op zich afkomen, maar vragen zich af waar te beginnen en wat wordt onze eerste stap? Zijn de kansen van digitalisering of slimmer onderhoud onderwerp van gesprek of jouw eigen interesse en vakgebied? Dan is de Smart Makers Academy iets voor jou!

Stap aan boord van de metrolijn MKB innovatief werken en ondernemen in de technieken en maak kennis met onderwerpen als smart factories, smart maintenance, robotica, 3D-printen, internet of things, virtual reality, kunstmatige intelligentie en meer! Volg een hele metrolijn of alleen die stations waar je interesse ligt. In slechts enkele uren per week en aan de hand van praktische voorbeelden van collega bedrijven brengen we jouw kennis en skills weer up-to-date. Nanoleren noemen we dat!

Zo zet je in slechts een paar uur tijd al die eerste stap! Wil verder of meer? Dan bieden samen met onze partners alle mogelijkheden voor verdiepende trainingen of contact met onze youngprofessionals of experts om een eerste idee voor een innovatie binnen jouw bedrijf een stap verder te brengen.

Bekijk de metrokaart en het aanbod op onze website: http://mkb.smartmakersacademy.nl