Gratis

SMC0172: Wat kan je met Facebook groepen?

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

iFlow

10 Europaplein

2408 GX Alphen aan den Rijn

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

We gebruiken Facebook als profiel veelal privé. Zakelijk gebruiken we de pagina, maar we hebben ook op Facebook zoiets als Facebook groepen. Is dat nou wel wat om zakelijk in te zetten? Kan het voor een bedrijf nou wel of niet werken?

Gert Jan Bos zal ons deze avond meenemen in de wereld van de Facebook groepen. Wat kan je er nou wel mee en wat kan en mag je niet verwachten. Hoe werken ze eigenlijk en hoe kan jij voor jouw doelgroep een Facebook groep opzetten. Een avond vol voorbeelden vanuit de praktijk want dat is wat Gert Jan met name zal doen, vertellen vanuit de praktijk.
Als mede-oprichter van de Dutch Facebook Group weet hij ons mee te nemen in het opzetten van een goed lopende community. Welke risico's en gevaren zijn er maar vooral welke mogelijkheden kan je gebruiken van de mogelijkheden van de Facebook groepen.

Kortom een avond vol praktische tips in en rond de wereld van communities.


Even voorstellen:

Gert Jan Bos:
Ondernemer in social media. Onderzoeker op dagelijkse basis om de uitdagingen via dit medium te gebruiken, te verbeteren en makkelijker te maken.
Eigenaar BeSocialOnline: http://www.besocialonline.com. Klanten als GGDGHORNederland, NS en anderen.Social media inzetten voor succes kost tijd, veel tijd. Ik help met het effectief inzetten van deze netwerken met een minimale inzet qua tijd.

Bedenker van de software (uitbereiding op bestaande software) BeSocialEasy: De online monitoring tool BeSocialEasy vindt voor jouw berichten die worden gepubliceerd op weblogs, fora, nieuws sites, blogs en verschillende social media platformen.
Was 4 jaren social media manager bij smc030 (Social Media Club Utrecht, bestaat nu 7 jaar!), Founder van Dutch Facebook groep en Dutch Twitter groep op Facebook en is nog steeds social media manager bij BeUpToDate030. Gert Jan Bos
Was blogger op onder andere: www.marketingfacts.nl.

Aanwezig op twitter via: @BeSocialOnline en @BeSocialEasy (tips,nieuws en meer) en @GJBos (prive)

Belangstelling in: Social Media Marketing tips, tricks en tools.
Community manager binnen social media voor vroegere werkgevers Expert, Open Circles Academy en The Phone House (twitter, hyves, Facebook, blog en meer), Sales, marketing en communicatie voor Land Rover Nederland.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

iFlow

10 Europaplein

2408 GX Alphen aan den Rijn

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen