#smc076 15 oktober: Online Persuasion - gedragsbeïnvloeding in de praktijk

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

CAN10.

33 Reduitlaan

4814 DC Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op dinsdag 15 oktober neemt mediapsycholoog Mischa Coster ons mee in de wereld van psychologie en communicatie tijdens #smc076 !

Over dit evenement

Online Persuasion - gedragsbeïnvloeding in de praktijk

Inmiddels weten we het allemaal wel: communicatie is mensenwerk. En waar communicatie plaatsvindt, zijn er kansen voor het inzetten van persuasion ofwel gedragsbeïnvloeding. Op een manier die authentiek, ethisch en eerlijk is, wel te verstaan. Want anders spreken we van manipulatie. Automatisch gedrag, besluitvormingsprocessen en heuristieken zijn het speelveld waar we ons nu begeven. Juist doordat we (online)verbonden zijn, alles gemeten wordt, interesses en motivaties inzichtelijk worden, kunnen we persuasion effectief inzetten om mensen in onze richting te laten bewegen.

In dit seminar neemt mediapsycholoog Mischa Coster MA MSc jullie mee in de wereld van psychologie en communicatie. Hij legt uit wat de belangrijkste voorwaarden zijn om persuasief te kunnen communiceren en vertelt hoe je dat dan in praktijk doet. En natuurlijk gaat hij uitgebreid in op onderliggende theorie en aansprekende voorbeelden van gedragsbeïnvloeding uit de online wereld.

Over Mischa Coster

Mischa is eigenaar van adviesbureau Grey Matters waarmee hij bedrijven en overheden adviseert over het beïnvloeden van doelgroepen. Daarnaast is hij bestuurslid van de sectie Sociale en Economische Psychologie van het Nederlands Instituut voor Psychologen en oud-bestuurslid van Social Media Club Utrecht. Ook is hij veelgevraagd spreker op congressen in zowel binnen- als buitenland en gastdocent aan diverse universiteiten en hogescholen.

Deelnemers omschreven Mischa's sessies eerder als "inspirerend", "topklasse", "boeiend", "vermakelijk" en "praktische wetenschap”.

#SMC076

Het belooft een inspirerende avond! Zien we jou op 15 oktober tijdens #SMC076?

Tickets:

Entree is € 5,- per persoon, waarvoor je 2 consumptiebonnen ontvangt. Betalen direct bij binnenkomst (geen PIN). Extra donaties zijn altijd welkom en dragen bij aan de kwaliteit en bestaan van SMC Breda.

Programma:

19:00 uur – Inloop

19:30 uur – Spreker: Mischa Coster

20:00 uur – Pauze

20:15 uur – Vervolg Mischa Coster

20:45 uur – Borrel

22:00 uur – Einde

Datum en tijd

Locatie

CAN10.

33 Reduitlaan

4814 DC Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen