Gratis

SMC076 25 september: Social Media Week NL & 'Stop all social media activity...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Blushuis

Reduitlaan 33

4814 DC Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Onderwerpen:
Social Media Week NL & 'Stop All Social Media Activity'

Sprekers:
Maarten Reijgersberg (RauwCC) & Bouke Vlierhuis (strategie en advies in contentmarketing)

MAARTEN REIJGERSBERG
Maarten zal ons deze avond een trendpresentatie geven met een directe link naar
Social Media Week (SMW). SMW vindt jaarlijks in vijftwintig steden wereldwijd plaats. Het is een van 's werelds toonaangevende conferenties én een inspirerend nieuwsplatform. SMW biedt merken, bureaus en technologieleveranciers de nieuwste inzichten en trends op het gebied van marketing, communicatie, social media, technologie en innovatie. En niet te vergeten, toegang tot een wereldwijde community van communicatieprofessionals.

Dit jaar brengt SMW met het wereldwijde thema 'Closer' een ode aan connectiviteit en de kracht die technologie biedt om mensen dichter bij elkaar te brengen.

Tegelijkertijd met Social Media Week Kiev, Londen, Manilla, Durban, Toronto en Zürich vindt dit jaar #SMWNL plaats in Den Haag: van 14 tot en met 16 november. Met COMM, museum voor communicatie, als toepasselijke hoofdlocatie biedt #SMWNL een boutique-event met diepgang, waar tegelijkertijd successen én fuck-ups gevierd worden.

BOUKE VLIERHUIS
'Stop all social media activity' schreef datagoeroe Avinash Kaushik een tijdje geleden. Volgens hem levert posten op social media gewoonweg te weinig op: het maken van goede content is duur en de algoritmen zorgen ervoor dat het meeste vrijwel ongezien in het afvoerputje verdwijnt. Het alternatief? Betalen.

De vraag is tijdens deze editie op 25 september: moeten we inderdaad helemaal stoppen met onze social accounts? Contentmarketeer, trainer en blogger Bouke Vlierhuis, nooit bang om een controversieel standpunt in te nemen, weegt de argumenten en daagt de zaal uit om met een eigen visie te komen.

Het belooft weer een inspirerende avond te worden met veel onderwerpen ter discussie! Zien we jou op 25 september tijdens #SMC076?

Tickets: entree is € 5,- per persoon, waarvoor je 2 consumptiebonnen ontvangt. Betalen direct bij binnenkomst. Extra donaties zijn altijd welkom en dragen bij aan de kwaliteit en bestaan van SMC Breda.

Programma
19:00 uur – Inloop
19:30 uur – Spreker 1: Maarten Reijgersberg
20:00 uur – Pauze
20:15 uur – Spreker 2: Bouke Vlierhuis
20:45 uur – Borrel
22:00 uur – Einde

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Blushuis

Reduitlaan 33

4814 DC Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen