Gratis

#SMC076 - 26 november 2019 - Pinterest Marketing & PR Masterclass

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

CAN10.

33 Reduitlaan

4814 DC Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
#smc076 op 26 november 2019 met de onderwerpen 'Pinterest Marketing' en een 'PR Masterclass' in CAN10 in Breda!

Over dit evenement

We verwelkomen jullie graag op 26 november tijdens de eerstvolgende #smc076 bijeenkomst in CAN10. te Breda!

Onderwerpen:

Pinterest Marketing & PR Masterclass

MAARTEN BIERMAN - 'Kijken, Kijken - Wel Kopen!' (https://thepinfluencers.com/)

Met inmiddels ruim 4 miljoen Nederlandse geregistreerde gebruikers is Pinterest een platform wat je als r(e)tailer niet meer kan negeren. Driekwart miljoen 'Pinners', de gebruikers, zijn dagelijks op zoek naar producten en diensten mét een koopintentie. Sinds april dit jaar is het mogelijk om op Pinterest te adverteren. Met zijn bedrijf The Pinfluencers heeft hij succesvol Pinterest marketing campagnes gevoerd die leiden tot spectaculaire resultaten. In deze presentatie neem Maarten ons in vogelvlucht mee welke aspecten belangrijk zijn bij het opzetten, inrichten en beheren van een zakelijk Pinterest account. Hij behandelt ook een Pinterest marketing casus. Pinterest wordt nog steeds ondergewaardeerd, onterecht.

Over Maarten: Maarten is van kinds af aan gefascineerd door afbeeldingen. Op jonge leeftijd leerde hij het spelletje memory spelen. Dat spelletje waar je twee kaartjes moet omdraaien en je won als beiden een gelijke afbeelding hadden. Hij won altijd! Met zijn fotografisch geheugen en analytisch vermogen helpt hij nu klanten met het bedenken, opstellen en uitvoeren van de gewenste actie die leidt tot de gewenste reactie. Conversie zit in zijn DNA. Maarten wil winnen. Dat geldt niet alleen bij het zakelijk inzetten van Pinterest, maar ook als hij op de golfbaan staat of een avondje gaat bowlen.

Hij is gastdocent bij Avans Hogeschool geweest en onlangs gestart met het geven van gastcolleges bij het Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie in Rotterdam (onderdeel van Hogeschool Rotterdam). Maarten staat graag op de bühne om zijn kennis en kunde van Pinterest én conversieoptimalisatie met online marketeers, e-commerce managers en overige toehoorders te delen. Mensen omschrijven Maarten als; een passioneel, inspiratievol, kundig en gedreven professional.

STEPHANIE AUKES - 'Word 10x zo bekend dan dat je nu bent' (https://supastar-pr.com)

Een bloeiende business met PR en publiciteit - Heb je grote dromen voor jezelf en je business? Verlang je naar een groter bereik voor jouw boodschap en het aantrekken van meer klanten? In deze masterclass deelt PR-strateeg Stephanie Aukes bewezen PR-strategieën die ervoor zorgen dat je op grote schaal zichtbaar wordt en een voorkeurspositie krijgt bij je ideale klant. Wil je 10x meer bekendheid, 10x meer sales en 10x meer dromen waarmaken? Kom dan naar deze masterclass.

Over Stephanie: Stephanie Aukes van Supastar-pr is een ervaren PR-strateeg en media coach. Zij helpt ondernemers al meer dan 15 jaar met PR en free publicity. Dankzij haar bewezen Supastar formule verschijnen haar klanten regelmatig in de media: interviews op radio, televisie, print en online bij media als Telegraaf, NRC, LINDA, BNR en Elsevier. De media-aandacht helpt haar klanten aan instant expertstatus, autoriteit en meer sales.

Het belooft weer een inspirerende avond! Zien we jou op 26 november tijdens #SMC076?

Tickets:

Entree is € 5,- per persoon, waarvoor je 2 consumptiebonnen ontvangt. Betalen direct bij binnenkomst. Extra donaties zijn altijd welkom en dragen bij aan de kwaliteit en bestaan van SMC Breda.

Programma:

19:00 uur – Inloop

19:30 uur – Spreker 1: Maarten Bierman

20:00 uur – Pauze

20:15 uur – Spreker 2: Stephanie Aukes

20:45 uur – Borrel

22:00 uur – Einde

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

CAN10.

33 Reduitlaan

4814 DC Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen