Gratis

SMC076 27 maart: Facebook Power Update & Social Care E-Travel

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Blushuis

33 Reduitlaan

4814 DC Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

  • Onderwerp: Facebook marketing in 2018

  • Sprekers: Peter Minkjan (@likeconomics.nl) en Jeroen Vinkesteijn (@Breda University)

  • Tickets: entree is € 5 per persoon, waarvoor je 2 consumptiebonnen ontvangt. Betalen direct bij binnenkomst. Extra donaties zijn altijd welkom en dragen bij aan de kwaliteit en bestaan van SMC Breda.


PETER MINKJAN

Je bent net als vele duizenden andere Nederlandse merken zakelijk actief op Facebook. Je bedenkt mooie posts maar ziet het organische bereik teruglopen. Je weet dat je haarscherp kan adverteren en wellicht doe je dat ook al regelmatig met mooie resultaten. Toch vraag je je af of er nóg meer rendement te behalen valt. Haal je er alles uit wat er in zit? En hoe ga je om met de laatste wijzigingen van Facebook?

In deze presentatie deelt Peter Minkjan zijn strategie om Facebook effectief in te zetten. Ook deelt hij vele praktische tips om direct meer bereik, interactie, sales en leads te genereren en handige tools die jou helpen om dit te bereiken. Ook als je geen groot budget hebt. Na afloop weet je precies hoe je juist in 2018 meer resultaat uit Facebook kan halen.

Peter Minkjan is oprichter van Likeconomics, een netwerk van Facebook & Instagram-marketingspecialisten, en actief als strateeg en adviseur op het gebied van social advertising & content. Al sinds 2010 is hij bezig met het ontdekken en benutten van de zakelijke mogelijkheden die Facebook biedt. Hij helpt tegenwoordig meerdere grotere merken (waaronder RTL, de Bijenkorf & SnappCar) en verschillende bureaus om Facebook en andere sociale media zakelijk succesvol in te zetten. Tevens is hij een fervent blogger voor meerdere sites waaronder Marketingfacts en Emerce en is hij auteur van het boek ‘Scoren met Facebook Marketing’. Ook organiseert hij het Congres Facebook Marketing in de Jaarbeurs Utrecht dat in juni voor de vijfde maal plaats vond en meer dan 400 bezoekers trok.JEROEN VINKESTEIJN

Tijdens deze presentatie krijg je inzicht in de resultaten van een uitgebreide test bij 100+ bedrijven (vooral toerisme, hospitality, leisure) hoe zij reageren op concrete vragen en op posts op social media. Voor het 4e jaar op rij is gekeken naar responsiveness, reactietijd, inhoud van de antwoorden. De test is gedaan op Facebook, Instagram en Twitter met vrij dramatische resultaten. Social media care is in de praktijk nog steeds een erg lastig. Het onderzoek levert ook een aantal algemene benchmarks op rond volgers, aantal posts, terugvolgen etc.

Jeroen Vinkesteijn is eigenaar van Creative Masters, marketing bureau voor innovaties en productconcepten. Hij heeft veel ervaring in toerisme en recreatie (VNU -Sanoma- reizen, ANWB, RCN campings et cetera). Ook is Jeroen docent en onderzoeker aan de NHTV Breda, vooral op het gebied van Internet, social media en simulaties zoals Emerald ForestHotel. Jeroen is auteur van Social Media-To-Go! en eMarketing-To-Go!, is spreker en geeft trainingen.Wij zijn weer supertrots dat deze twee toppers ons komen bezoeken!
Wees er weer snel bij, want vol = vol.

Programma

19:00 uur – Inloop
19:30 uur – Spreker 1
20:00 uur – Pauze
20:15 uur – Spreker 2
20:45 uur – Borrel
22:00 uur – Einde

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Blushuis

33 Reduitlaan

4814 DC Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen