SME Conferentie Smart Skills en een leven lang leren

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

3D Makers Zone

91-95 Oudeweg

2031 CC Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Uitnodiging mini onderwijsconferentie Smart Skills en een leven lang leren

Technologie is de drijvende kracht achter veel maatschappelijke veranderingen van de afgelopen 15 jaar. In minder dan 5 jaar zal ons dagelijks leven nog aanzienlijk veranderen. Hoe kan het beroepsonderwijs de nieuwe generatie voorbereiden op een wereld die steeds sneller verandert als gevolg van technologische innovaties? Welke rol speelt een leven lang leren daarbij?

Op 11 mei organiseert het samenwerkingsverband van onderwijs en bedrijfsleven SMART MAKERS EDUCATION een mini-conferentie met als thema “Smart Skills en een leven lang leren”. Bedoeld voor leerkrachten, docenten en managers uit het beroepsonderwijs. Met inspirerende sprekers over wat beroepsonderwijs kan doen om bij te kunnen blijven in de toenemende technologische innovaties. Ga in workshops zelf aan de slag met nieuwe innovaties als 3D-printing, Virtual Reality, de Microsoft Hololens en Internet of Things. Of laat u inspireren door een van de vele best-practices van collega’s in het toepassen van nieuwe technologie en/of het voorbereiden van de nieuwe generatie op een leven lang leren. Ga in gesprek en netwerk met andere collega’s uit het beroepsonderwijs over de vraag: “Hoe kan het beroepsonderwijs de nieuwe generatie voorbereiden op een wereld die steeds sneller verandert als gevolg van technologische innovaties?”.

De mini conferentie zal plaatsvinden op donderdag 11 mei in de 3D Makers Zone in Haarlem, een inspirerende plek waar bedrijfsleven en beroepsonderwijs samenwerken aan nieuwe technologische innovaties. Het voorlopige programma zal in maart bekend worden gemaakt.

Wees er snel bij er is beperkt plek!

Datum en tijd

Locatie

3D Makers Zone

91-95 Oudeweg

2031 CC Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator SMART MAKERS EDUCATION

Organisator van SME Conferentie Smart Skills en een leven lang leren

Samenwerkende partners van SMART MAKERS EDUCATION.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen