€ 199 – € 399

SMG Academy | 22 april | Googe Ads Basistraining

Venster Acties en details

€ 199 – € 399

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ambachtsweg 28

28 Ambachtsweg

1271 AM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
De SMG-academy helpt sales en marketing professionals om jouw essentiële kennis en capaciteiten aan de top te krijgen en te houden.

Over dit evenement

Google Ads basis training

Google Ads (vroeger Adwords) is een van de meest populaire manieren van adverteren op het internet. Het stelt je in staat om op een relatief makkelijke manier je klanten of potentiële klanten te bereiken. Maar hoe zet je nou zo’n Google Ads campagne op? En hoe zorg je er voor dat deze campagnes ook geld gaan opleveren?

In de Google Ads basistraining leer je de basisbeginselen van het opzetten van een goede Google Ads campagne.

Zo verloopt de training

Tijdens de training lopen we door een presentatie. Daarnaast is er veel tijd voor eigen inbreng en interactiviteit. Heb jij vragen over jouw account die voor de andere trainees ook interessant kan zijn? Dan lopen we die met de hele groep even door.

Resultaten van de training

Je leert:

  • Wat is Google Ads en waarom moet je het inzetten
  • Verschillende functionaliteiten
  • Het aanmaken van een nieuw account
  • Het opzetten van je eerste campagne
  • Het kiezen van de juiste zoekwoorden
  • Het schrijven van effectieve advertenties
  • Hoe je om kunt gaan met het monitoren en bijsturen van je advertenties
  • Tips en tricks

Waarom deze trainer

Wouter Amersfoort is al meer dan 10 jaar actief in Digital Marketing. Met zijn specialisatie in Google Ads (SEA) en werkervaring bij verschillende bureau’s als SEA expert maken hem de juiste persoon voor deze training. Of het nu gaat om de gratis Google Grants campagnes vanuit Google voor goede doelen of om ingewikkelde Google Shopping campagnes voor internationale webshops, hij heeft met alles ervaring. Wouter heeft o.a. gewerkt voor: Nestlé, de Nierstichting, Bol.com, Traffic Builders, Traffic4U, KNGF Geleidehonden, Kamera Express, Noordhoff uitgevers en vele anderen. Schrijf je in voor deze training en leer hoe jij jouw SEA campagnes rendabel kunt krijgen!

Voor wie geschikt?

Deze training is voor iedereen die kennis over Google Ads wil opdoen of zijn kennis wil verbreden. Mensen zonder of met basis kennis. Ben jij al wat gevorderd in Google Ads? Dan is de gevorderden training wellicht passender voor jou.

Praktische details

De inwendige mens wordt verzorgd met een lekker broodjes buffet. Ook koffie, thee en fris is volop aanwezig. Tijdens en na de sessie is er tijd om vragen te stellen aan Wouter en te connecten met de medecursisten.

Planning

17.00 – 18.00 Ontvangst en broodjes buffet

18.00 – 21.00 Facebook Marketing

21.00 – 21.30 Napraten met medecursisten

De inwendige mens wordt verzorgd met een lekker broodjes buffet. Ook koffie, thee en fris is volop aanwezig. Tijdens en na de sessie is er tijd om vragen te stellen aan Saul en te connecten met de medecursisten.

Over SMG Academy

De SMG-academy helpt sales en marketing professionals om jouw essentiële kennis en capaciteiten aan de top te krijgen en te houden. Door te leren van trainers die dit zelf dagelijks inzetten. En voor partners bij SMG is er nog een extra korting ook. Maar of je nu (al) partner bent of niet, jouw groei in digitale marketing start hier.

Annulering

Tot 30 dagen voor aanvang van de training is kosteloze uitschrijving en restitutie van het inschrijfgeld door de deelnemer mogelijk. Bij uitschrijving tussen 30 dagen en 7 dagen voor de startdatum van het wordt €75,- in rekening gebracht. Bij uitschrijving door vanaf 7 dagen voor de startdatum wordt 100% van het overeengekomen bedrag in rekening gebracht. Annuleren kan alleen via een e-mail naar: info@salesmarketinggroup.nl.

Indien door omstandigheden een training onverhoopt geen doorgang kan vinden, zal Sales Marketing Group trachten binnen een afzienbare termijn te zorgen voor een vervangende training op een andere datum. Indien dit niet mogelijk is en Sales Marketing Group de training geen doorgang laat vinden zal het inschrijfgeld terugbetaald worden aan de deelnemer. Restitutie van het overeengekomen bedrag vindt tevens plaats indien de deelnemer op de nieuwe datum niet deel kan nemen aan de training.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ambachtsweg 28

28 Ambachtsweg

1271 AM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen