€ 199 – € 399

SMG Academy | Facebook en Instagram adverteren | 11 maart 2021

Venster Acties en details

€ 199 – € 399

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ambachtsweg 28

28 Ambachtsweg

1271 AM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
De SMG-academy helpt sales en marketing professionals om jouw essentiële kennis en capaciteiten aan de top te krijgen en te houden.

Over dit evenement

In de training Facebook & Instagram advertising ga je met Social Media Marketeer Martin Eefting aan de slag en leer je in één avond hoe je effectieve campagnes maakt.

Facebook, Messenger en Instagram zijn natuurlijk alom tegenwoordig. Door te adverteren op deze social media reuzen kun je heel gericht specifieke doelgroepen bereiken en zo nieuwe klanten vinden. Dat is wel bekend, maar simpel is het niet. De manier waarop je de ads-strategie aanpakt bepaalt of- en hoeveel succes je hebt. En tegen welke kosten. Er is een groot verschil tussen promotie van berichten en gericht campagne voeren. Om je effectiviteit te optimaliseren moet je weten hoe adverteren op social media écht werkt. Pas dan kun je opbrengsten en conversie maximaliseren tegen de laagst mogelijke kosten.

Welke tools zijn er om campagnes meetbaar te maken? Hoe analyseer je de resultaten en hoe richt je een succesvolle salesfunnel in? In deze training leer je een plan op te zetten om slim gebruik te maken van het complexe advertentiesysteem van Facebook. Je leert Facebook Pixel en het advertentiebeheer kennen en gebruiken. Hoe je door A/B testen te gebruiken bereik je kosten per resultaat minimaliseert. En misschien wel het belangrijkste: je kunt sparren met de pro.

Resultaat

  • De mogelijkheden van Facebook & Insta Ads.
  • Marketingdoelstellingen omzetten naar de best mogelijke campagnes
  • Strategieën om doelgroepen te targeten
  • Facebook en Instagram Ads maken
  • Gebruik te maken van Google analytics en Facebook Pixel voor de meetbaarheid
  • van advertising campagnes opzetten en analyseren met Advertentiebeheer resultaten sterk verbeteren door A/B testen

Over de spreker

Martin Eefting helpt bedrijven met hun tijd mee te gaan op het gebied van online marketing. Via effectieve social media campagnes levert hij die meer zichtbaarheid en betere leadgeneratie opleveren. Martin benaderd online marketing als een soort sportieve uitdaging, met als doel om de kosten zo laag mogelijk te houden voor maximaal rendement.

Reviews en ervaringen

‘Martin heeft me enorm geholpen tijdens zijn Facebook marketing training. Al enige tijd gebruikte ik Facebook Ads voor mijn klanten, inmiddels is er zoveel veranderd en zijn demogelijkheden erg uitgebreid. Na aanleiding van de training heb ik mijn Facebook Ads strategie behoorlijk aangepast. Bedankt hiervoor!’

‘Ik heb bij Martin Eefting de cursus Facebook Adverteren 2.0. gevolgd. Hij heeft veel kennisvan het onderwerp en kan de stof op een rustige en deskundige wijze overbrengen. Zijn meerwaarde is dat hij goed kan luisteren naar vragen binnen de groep, goed nadenkt over het antwoord en vervolgens op een heldere manier alles uitlegt. Daarbij controleert hij of iedereen het begrijpt en vat hij het antwoord ook nog eens samen. De hand-out is een handig hulpmiddel als naslag van de cursus.’

Praktische details

De inwendige mens wordt verzorgd met een lekker broodjes buffet. Ook koffie, thee en fris is volop aanwezig. Tijdens en na de sessie is er tijd om vragen te stellen aan Martin en te connecten met de medecursisten.

Planning

17.00 – 18.00 Ontvangst en broodjes buffet

18.00 – 21.00 Facebook Marketing

21.00 – 21.30 Napraten met medecursisten

De inwendige mens wordt verzorgd met een lekker broodjes buffet. Ook koffie, thee en fris is volop aanwezig. Tijdens en na de sessie is er tijd om vragen te stellen aan Saul en te connecten met de medecursisten.

Over SMG Academy

De SMG-academy helpt sales en marketing professionals om jouw essentiële kennis en capaciteiten aan de top te krijgen en te houden. Door te leren van trainers die dit zelf dagelijks inzetten. En voor partners bij SMG is er nog een extra korting ook. Maar of je nu (al) partner bent of niet, jouw groei in digitale marketing start hier.

Annulering

Tot 30 dagen voor aanvang van de training is kosteloze uitschrijving en restitutie van het inschrijfgeld door de deelnemer mogelijk. Bij uitschrijving tussen 30 dagen en 7 dagen voor de startdatum van het wordt €75,- in rekening gebracht. Bij uitschrijving door vanaf 7 dagen voor de startdatum wordt 100% van het overeengekomen bedrag in rekening gebracht. Annuleren kan alleen via een e-mail naar: info@salesmarketinggroup.nl.

Indien door omstandigheden een training onverhoopt geen doorgang kan vinden, zal Sales Marketing Group trachten binnen een afzienbare termijn te zorgen voor een vervangende training op een andere datum. Indien dit niet mogelijk is en Sales Marketing Group de training geen doorgang laat vinden zal het inschrijfgeld terugbetaald worden aan de deelnemer. Restitutie van het overeengekomen bedrag vindt tevens plaats indien de deelnemer op de nieuwe datum niet deel kan nemen aan de training.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ambachtsweg 28

28 Ambachtsweg

1271 AM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen