€ 199 – € 399

SMG Academy | Google Data Studio | 8 april 2021

Venster Acties en details

€ 199 – € 399

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ambachtsweg 28

28 Ambachtsweg

1271 AM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
De SMG-academy helpt sales en marketing professionals om jouw essentiële kennis en capaciteiten aan de top te krijgen en te houden.

Over dit evenement

Google Data Studio is een handige gratis tool van Google, die het makkelijk maakt om je data om te zetten in een mooi en overzichtelijk (real time) dashboard. Zowel data uit Google bronnen als data uit applicaties van derden (of eigen databronnen) kunnen gekoppeld worden aan de visuele rapportages. Je kunt zo heldere visuele rapportages maken die perfect aansluiten op de informatie behoeftes van de diverse managementlagen en verschillende gebruikersgroepen.

In de training Google Data Studio van Leo Verkaik leer je in één avond je data en vastgestelde KPI’s op een overzichtelijke en visuele manier om te zetten in een dashboard. Je gaat ook zelf aan de slag met het opzetten en inrichten van je eigen dashboard.

De training start met een introductie over de werking van Google Data Studio en uitleg over de belangrijkste begrippen. Verder leer je hoe je de databronnen kunt koppelen zoals Google Analytics of Google Ads.

Het gebruik van bestaande templates komt aan bod maar ook hoe je je dashboards zelf kunt vormgeven in huisstijl. En verder leer je het toepassen van diverse functies zoals filters, vergelijkingen, segmenten en formules en hoe je gegevensbronnen mengt.

Je leert

- Het bepalen van KPI’s, om tot je belangrijkste data te komen voor je dashboard,

- Het koppelen van diverse gegevensbronnen aan Google Data Studio en samenvoegen in een dashboard,

- Het toevoegen van data via Google Spreadsheet om een volledig dashboard te creëren,

- Het visualiseren en vormgeven van data,

- Het toepassen van functies om je dashboard tot in detail te kunnen inrichten,

- Het delen en verzenden van het dashboard met anderen.

Over de trainer

Leo Verkaik is een data gedreven online marketeer. Leo helpt bedrijven om data om te zetten in begrijpelijke en bruikbare informatie. Hij help organisaties te denken in doelstellingen en deze te vertalen naar KPI’s en targets. Om vervolgens de data en de informatie die daaruit voortkomt zo in te richten dat het dashboard een meetinstrument wordt. Op basis hiervan kunnen dan beslissingen genomen worden en optimalisaties worden uitgevoerd. Want zeker in de online marketing geldt: “meten is weten”!

Voor wie is de training geschikt

Bedrijfseigenaren, zelfstandig ondernemers en (online) marketing functionarissen, die hun data om willen zetten naar informatie en dit overzichtelijk willen maken in heldere dashboards.

Planning

17.00 – 18.00 Ontvangst en broodjes buffet

18.00 – 21.00 Facebook Marketing

21.00 – 21.30 Napraten met medecursisten

De inwendige mens wordt verzorgd met een lekker broodjes buffet. Ook koffie, thee en fris is volop aanwezig. Tijdens en na de sessie is er tijd om vragen te stellen aan Alex en te connecten met de medecursisten.

Over SMG Academy

De SMG-academy helpt sales en marketing professionals om jouw essentiële kennis en capaciteiten aan de top te krijgen en te houden. Door te leren van trainers die dit zelf dagelijks inzetten. En voor partners bij SMG is er nog een extra korting ook. Maar of je nu (al) partner bent of niet, jouw groei in digitale marketing start hier.

Annulering

Tot 30 dagen voor aanvang van de training is kosteloze uitschrijving en restitutie van het inschrijfgeld door de deelnemer mogelijk. Bij uitschrijving tussen 30 dagen en 7 dagen voor de startdatum van het wordt €75,- in rekening gebracht. Bij uitschrijving door vanaf 7 dagen voor de startdatum wordt 100% van het overeengekomen bedrag in rekening gebracht. Annuleren kan alleen via een e-mail naar: info@salesmarketinggroup.nl.

Indien door omstandigheden een training onverhoopt geen doorgang kan vinden, zal Sales Marketing Group trachten binnen een afzienbare termijn te zorgen voor een vervangende training op een andere datum. Indien dit niet mogelijk is en Sales Marketing Group de training geen doorgang laat vinden zal het inschrijfgeld terugbetaald worden aan de deelnemer. Restitutie van het overeengekomen bedrag vindt tevens plaats indien de deelnemer op de nieuwe datum niet deel kan nemen aan de training.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ambachtsweg 28

28 Ambachtsweg

1271 AM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen