€ 199 – € 399

SMG Academy | LinkedIn Advertising | 18 maart 2021

Venster Acties en details

€ 199 – € 399

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ambachtsweg 28

28 Ambachtsweg

1271 AM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
De SMG-academy helpt sales en marketing professionals om jouw essentiële kennis en capaciteiten aan de top te krijgen en te houden.

Over dit evenement

In deze training Linkedin Advertising van Valerie van Engelenhoven leer je in één avond hoe je LinkedIn kan inzetten om jouw doelgroep effectief te bereiken

LinkedIn is voor B2B marketing hét kanaal om op te adverteren. LinkedIn wordt nog veel vergeleken met andere advertentie kanalen en wordt vaak bestempeld als  ‘te duur’. Maar wat men niet weet is dat LinkedIn juist hele interessante en effectieve mogelijkheden biedt om een zakelijke doelgroep te bereiken. Daarnaast ligt kwaliteit van het netwerk veel hoger dan dat van andere kanalen.

In deze training leer je het advertentiesysteem van LinkedIn kennen. Welke manieren zijn er om jouw doelgroep te targeten? Wat voor soort advertentie formats zijn er? Hoe kies je het juiste campagnedoel? Wat is de Insight Tag? En hoe analyseer en optimaliseer je jouw campagnes? Daarnaast geef ik je 11 tips om alles uit jouw campagnes te halen!

Resultaat

  • Hoe het LinkedIn advertentie account eruit ziet
  • Hoe je een account aanmaakt
  • Wat de Insight Tag is
  • Manieren om jouw doelgroep te targeten
  • Hoe je conversies aanmaakt
  • De verschillende advertentie mogelijkheden
  • Hoe je een campagne aanmaakt
  • Analyse en optimalisatie mogelijkheden 
  • Tips en tricks om van jouw campagnes een succes te maken

Over de trainer

Valerie van Engelenhoven is freelance online marketeer met meer dan 5 jaar werkervaring in de online marketing. Zij is een allrounder, gespecialiseerd in google ads en social advertising. Ze heeft al vele LinkedIn campagnes op mogen zetten en kan jou alle ins- en outs vertellen die LinkedIn Advertising te bieden heeft. 

Valerie heeft onder andere gewerkt voor: BOVAG Leasefiets, Viessmann, Parship, NCOI Groep, Finnik en CookieInfo. 

Schrijf je in en leer hoe jij LinkedIn Advertising in kan zetten om jouw doelgroep effectief te bereiken!

Reviews en ervaringen

“I can definitely recommend Valerie as a marketing strategist. She is knowledgeable, helpful and flexible. She teached me a lot about online marketing and it was a pleasure working with her.”

Planning

17.00 – 18.00 Ontvangst en broodjes buffet

18.00 – 21.00 LinkedIn Advertising training

21.00 – 21.30 Napraten met medecursisten

De inwendige mens wordt verzorgd met een lekker broodjes buffet. Ook koffie, thee en fris is volop aanwezig. Tijdens en na de sessie is er tijd om vragen te stellen aan Valerie en te connecten met de medecursisten.

Over SMG Academy

De SMG-academy helpt sales en marketing professionals om jouw essentiële kennis en capaciteiten aan de top te krijgen en te houden. Door te leren van trainers die dit zelf dagelijks inzetten. En voor partners bij SMG is er nog een extra korting ook. Maar of je nu (al) partner bent of niet, jouw groei in digitale marketing start hier.

Annulering

Tot 30 dagen voor aanvang van de training is kosteloze uitschrijving en restitutie van het inschrijfgeld door de deelnemer mogelijk. Bij uitschrijving tussen 30 dagen en 7 dagen voor de startdatum van het wordt €75,- in rekening gebracht. Bij uitschrijving door vanaf 7 dagen voor de startdatum wordt 100% van het overeengekomen bedrag in rekening gebracht. Annuleren kan alleen via een e-mail naar: info@salesmarketinggroup.nl.

Indien door omstandigheden een training onverhoopt geen doorgang kan vinden, zal Sales Marketing Group trachten binnen een afzienbare termijn te zorgen voor een vervangende training op een andere datum. Indien dit niet mogelijk is en Sales Marketing Group de training geen doorgang laat vinden zal het inschrijfgeld terugbetaald worden aan de deelnemer. Restitutie van het overeengekomen bedrag vindt tevens plaats indien de deelnemer op de nieuwe datum niet deel kan nemen aan de training.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ambachtsweg 28

28 Ambachtsweg

1271 AM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen