SMG Academy | Photoshop

SMG Academy | Photoshop

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ambachtsweg 28

28 Ambachtsweg

1271 AM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
De SMG-academy helpt sales en marketing professionals om jouw essentiële kennis en capaciteiten aan de top te krijgen en te houden.

Over dit evenement

Photoshop is het programma voor foto manipulatie. Photoshop kun je niet alleen gebruiken om mensen te bewerken, maar kan ook goed ingezet worden voor diverse uitingen met tekst.

Soms is het wel handig om een beetje photoshop kennis te hebben. Een klant kan wel eens vragen of je iets kunt aanpassen of bewerken.

Amber werkt vanaf 2016 dagelijks met photoshop en zal de basis en meest voorkomende tools uitleggen.

Resultaat

  • Je weet wat laagmaskers zijn en hoe je die gebruikt
  • Je weet hoe je kleuren bewerkt
  • Je kunt altijd het perfecte formaat maken

Over de spreker

Amber Pfister is van origine grafisch vormgeefster en richt zich nu op content marketing. Door haar achtergrond en huidige werkzaamheden is ze dagelijks bezig met Photoshop.

Praktische details

De inwendige mens wordt verzorgd met een lekker broodjes buffet. Ook koffie, thee en fris is volop aanwezig. Tijdens en na de sessie is er tijd om vragen te stellen aan Amber en te connecten met de medecursisten.

Planning

17.00 – 17.30 Ontvangst en broodjes buffet

17.30 – 21.00 Photoshop uitleg

21.00 – 21.30 Napraten met medecursisten

Over SMG Academy

De SMG-academy helpt sales en marketing professionals om jouw essentiële kennis en capaciteiten aan de top te krijgen en te houden. Door te leren van trainers die dit zelf dagelijks inzetten. En voor partners bij SMG is er nog een extra korting ook. Maar of je nu (al) partner bent of niet, jouw groei in digitale marketing start hier.

Annulering

Tot 30 dagen voor aanvang van de training is kosteloze uitschrijving en restitutie van het inschrijfgeld door de deelnemer mogelijk. Bij uitschrijving tussen 30 dagen en 7 dagen voor de startdatum van het wordt €75,- in rekening gebracht. Bij uitschrijving door vanaf 7 dagen voor de startdatum wordt 100% van het overeengekomen bedrag in rekening gebracht. Annuleren kan alleen via een e-mail naar: info@salesmarketinggroup.nl.

Indien door omstandigheden een training onverhoopt geen doorgang kan vinden, zal Sales Marketing Group trachten binnen een afzienbare termijn te zorgen voor een vervangende training op een andere datum. Indien dit niet mogelijk is en Sales Marketing Group de training geen doorgang laat vinden zal het inschrijfgeld terugbetaald worden aan de deelnemer. Restitutie van het overeengekomen bedrag vindt tevens plaats indien de deelnemer op de nieuwe datum niet deel kan nemen aan de training.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ambachtsweg 28

28 Ambachtsweg

1271 AM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen