€ 199 – € 399

SMG Academy | Pinterest als e-commerce platform | 8 okt. 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ambachtsweg 28

28 Ambachtsweg

1271 AM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
De SMG-academy helpt sales en marketing professionals om jouw essentiële kennis en capaciteiten aan de top te krijgen en te houden.

Over dit evenement

In de Pinterest als e-commerce platform training leert Maarten Bierman je hoe je met Pinterest zowel online als offline meer omzet kan genereren.

Pinterest is een visuele zoekmachine waar mensen op zoek gaan naar inspiratie en ideeën, lees producten en diensten, met een koopintentie. Ruim 90 procent van de pinners gebruikt het platform als oriëntatie voor aankoop van een product of dienst

Van alle social platformen zorgt Pinterest voor het meest verwijzende verkeer door indexering door Google van borden en pins.Last but not least is Pinterest het platform als je je merkbekendheid wilt vergroten of een nieuw product of dienst lanceert.

Resultaat

  • Pinterest inzetten als verkoopkanaal
  • Rich Pins maken en inzetten als verkooptool
  • Promoted Pins inzetten als onderdeel van je marketingplan
  • De basisbegrippen van de Pinterest Ads Manager

Over de trainer

Maarten Bierman is Pinterest expert en eigenaar van The Pinfluencers. Vanaf kinds af aan was Maarten al gefascineerd door afbeeldingen. Op jonge leeftijd leerde hij het spelletje memory spelen en hij won altijd! Hij heeft een fotografisch geheugen wat hem bij Pinterest erg goed van pas komt.

Conversie zit in zijn DNA. Met zijn bedrijf The Pinfluencers helpt hij ondernemers en bedrijven met het zakelijk inzetten van Pinterest. Van het inrichten en beheren van een zakelijk account tot het bedenken, opzetten en uitvoeren van Pinterest marketing campagnes.

Reviews en ervaringen

"Maarten zijn kennis heeft mij goed op weg geholpen om het platform Pinterest beter onder de knie te krijgen. Tips en kansen om ons Pinterest account nog verder te optimaliseren waren zeer waardevol! Na dit fijne gesprek ben ik mij meer bewust dat dit platform zeker niet vergeten mag worden en er ontzettend veel uit te halen valt" 

"Maarten is een zeer gedreven, kundig en energieke ondernemer. Bovenal is hij absoluut een Pinterest professional! Hij kent echt alle ins en outs van ons platform. Als geen ander begrijpt hij hoe je Pinterest inzet voor branding, zichtbaarheid en en uiteraard om je offline en online business te laten groeien door het inzetten van Pinterest Marketing."

Planning

17.00 – 18.00 Ontvangst en broodjes buffet

18.00 – 21.00 Pinterest training

21.00 – 21.30 Napraten met medecursisten

De inwendige mens wordt verzorgd met een lekker broodjes buffet. Ook koffie, thee en fris is volop aanwezig. Tijdens en na de sessie is er tijd om vragen te stellen aan Maarten en te connecten met de medecursisten.

Over SMG Academy

De SMG-academy helpt sales en marketing professionals om jouw essentiële kennis en capaciteiten aan de top te krijgen en te houden. Door te leren van trainers die dit zelf dagelijks inzetten. En voor partners bij SMG is er nog een extra korting ook. Maar of je nu (al) partner bent of niet, jouw groei in digitale marketing start hier.

Annulering

Tot 30 dagen voor aanvang van de training is kosteloze uitschrijving en restitutie van het inschrijfgeld door de deelnemer mogelijk. Bij uitschrijving tussen 30 dagen en 7 dagen voor de startdatum van het wordt €75,- in rekening gebracht. Bij uitschrijving door vanaf 7 dagen voor de startdatum wordt 100% van het overeengekomen bedrag in rekening gebracht. Annuleren kan alleen via een e-mail naar: info@salesmarketinggroup.nl.

Indien door omstandigheden een training onverhoopt geen doorgang kan vinden, zal Sales Marketing Group trachten binnen een afzienbare termijn te zorgen voor een vervangende training op een andere datum. Indien dit niet mogelijk is en Sales Marketing Group de training geen doorgang laat vinden zal het inschrijfgeld terugbetaald worden aan de deelnemer. Restitutie van het overeengekomen bedrag vindt tevens plaats indien de deelnemer op de nieuwe datum niet deel kan nemen aan de training.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ambachtsweg 28

28 Ambachtsweg

1271 AM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen