€ 199 – € 399

SMG Academy | Sales Training | 4 maart 2021

Venster Acties en details

€ 199 – € 399

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ambachtsweg 28

28 Ambachtsweg

1271 AM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
De SMG-academy helpt sales en marketing professionals om jouw essentiële kennis en capaciteiten aan de top te krijgen en te houden.

Over dit evenement

In de sales training van Saul Janssen leer je in één avond om jezelf en je werk een stuk beter te verkopen.

Training: Sales training

Als freelancer ben je natuurlijk ontzettend goed in jouw specialisme. Je hebt talent en je bent misschien al behoorlijk ervaren. Je hebt waarschijnlijk al heel veel in jezelf geïnvesteerd om nog beter te worden in jouw vakgebied. Blijf dat vooral ook doen, want het is en blijft de beste investering die je ooit kan doen. Toch worstelen veel ZZP’ers met hun acquisitie, de omzet is te laag en het kost te veel tijd om je als merk sterk neer te zetten en potentiële klanten te benaderen. Tijd die je zou moeten gebruiken om geld te verdienen. Daarnaast zijn verkoopgesprekken lastig, het voelt niet fijn om afgewezen te worden. Dus steken we als ondernemer liever veel tijd in een mooie website en onze filosofie. Of in nog beter worden.

De ondernemerscapaciteiten die bij zelfstandigheid horen worden nog te vaak ‘vergeten’. Dat geldt zeker ook voor sales. Terwijl er toch contact zal moeten worden gelegd met mogelijke klanten. En dat zijn ook maar mensen. Daarvoor zul je je toegevoegde waarde moeten laten zien én in actie komen. Zonder te schieten kun je niet scoren, zei Cruijff ooit. Maar je moet ook de techniek aanleren om raak te schieten. En je kan nog zo goed zijn, je moet natuurlijk wel in het team opgesteld worden om in scorende positie te komen. Hoe doe je dat allemaal zo succesvol mogelijk, zodat jij kunt excelleren in datgene waar je energie van krijgt? In onze training leer je de belangrijkste aspecten van sales. En misschien wel het belangrijkste: je kunt sparren met de pro.

Resultaat:

  • Sales technieken
  • De uitdagingen van de sales herkennen en aanpakken
  • Hoe je een sympathieke tijger wordt
  • Succes stories
  • Een plan van aanpak
  • SMART-doelen opstellen
  • Jouw toegevoegde waarde uitleggen

Over de trainer

Saul Janssen is senior sales professional en helpt bedrijven om hun doelstellingen te realiseren. Saul is partner van SMG en heeft al ondernemers met groot plezier gecoacht gecoacht en getraind. Of het nu gaat om waardevolle leads binnenhalen, het trainen van teams of het optimaliseren van sales processen, Saul helpt bedrijven groeien.

Reviews en ervaringen

‘Saul is een gedreven Salesman met focus op de deal, de relatie en het inzicht verkrijgen in de behoeften van de klant. Voor deze mix heb je naast interesse in je dienst of product ook mensenkennis nodig en discipline om de relatie te onderhouden. Hij is heel creatief in het vinden van mogelijkheden en een uitermate motiverende factor in teams. Saul is breed georiënteerd en praat makkelijk over relevante zaken. Hij wordt gewaardeerd door z’n relaties en is bereid om met een grote inzet constant toegevoegde waarde te leveren. Deze eigenschappen maken hem een allround Salesman die staat voor z’n taak, z’n klanten en het target.’

‘Saul is een super enthousiast persoon met oog voor detail. in de korte samenwerking die we hadden heb ik hem leren kennen als een gedreven ondernemend persoon, met een innemend karakter en persoonlijke betrokkenheid..’

Planning

17.00 – 18.00 Ontvangst en broodjes buffet

18.00 – 21.00 Sales training

21.00 – 21.30 Napraten met medecursisten

De inwendige mens wordt verzorgd met een lekker broodjes buffet. Ook koffie, thee en fris is volop aanwezig. Tijdens en na de sessie is er tijd om vragen te stellen aan Saul en te connecten met de medecursisten.

Over SMG Academy

De SMG-academy helpt sales en marketing professionals om jouw essentiële kennis en capaciteiten aan de top te krijgen en te houden. Door te leren van trainers die dit zelf dagelijks inzetten. En voor partners bij SMG is er nog een extra korting ook. Maar of je nu (al) partner bent of niet, jouw groei in digitale marketing start hier.

Annulering

Tot 30 dagen voor aanvang van de training is kosteloze uitschrijving en restitutie van het inschrijfgeld door de deelnemer mogelijk. Bij uitschrijving tussen 30 dagen en 7 dagen voor de startdatum van het wordt €75,- in rekening gebracht. Bij uitschrijving door vanaf 7 dagen voor de startdatum wordt 100% van het overeengekomen bedrag in rekening gebracht. Annuleren kan alleen via een e-mail naar: info@salesmarketinggroup.nl.

Indien door omstandigheden een training onverhoopt geen doorgang kan vinden, zal Sales Marketing Group trachten binnen een afzienbare termijn te zorgen voor een vervangende training op een andere datum. Indien dit niet mogelijk is en Sales Marketing Group de training geen doorgang laat vinden zal het inschrijfgeld terugbetaald worden aan de deelnemer. Restitutie van het overeengekomen bedrag vindt tevens plaats indien de deelnemer op de nieuwe datum niet deel kan nemen aan de training.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ambachtsweg 28

28 Ambachtsweg

1271 AM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen