SMG X KERST

SMG X KERST

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

RAI Amsterdam

Europaplein 24

1078 GZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sales Marketing Group nodigt je uit voor een experience waarbij fun centraal staat.

Over dit evenement

Het Amsterdamse Winterparadijs

Het leven draait om meer dan werken. Zo simpel is het. We vinden ontspanning en vrije tijd in ons netwerk minstens zo belangrijk als het neerzetten van topprestaties. Bij SMG nemen we je daarom graag mee naar het Amsterdamse Winterparadijs!

Hoe ziet het programma eruit?

Het Amsterdam Winterparadijs vindt plaats in en rond de Amsterdam RAI. De ingang bevindt zich aan het Europaplein. Met je ticket ben je vanaf 9.30 uur welkom om alvast te bekijken wat er te beleven is. Activiteiten op het festival zijn inbegrepen in het ticket (exclusief kermisactiviteiten). Om 18.00 uur verzamelen we voor het diner. Tijdens het diner bij het Muziekpodium kun je genieten van een open bar (Hollands dranken arrangement) en live muziek! Het festival duurt tot 01:00 uur.

Muziek en activiteiten

Zowel overdag als 's avonds is er genoeg te zien en doen. Schaats onder een deken van lichtjes op de binnen- en buitenschaatsbaan, ontdek het ultieme uitzicht over Amsterdam vanuit het mega reuzenrad of de hoge zweefmolen en glij van de tube slide op échte sneeuw! Vier de avond in de (silent) après-ski hut of op het winterfeest met o.a. Xander de Buisonjé en nog veel meer artiesten. Het Amsterdamse Winterparadijs brengt de winter terug naar de stad!

 

 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen