Sneaker-zaterdag: maak je eigen paar!

Venster Acties

Sneaker-zaterdag: maak je eigen paar!

Workshop| zaterdag 27 mei 2023 | 13.00-17.00 uur | 16+ jaar | € 112,50

Door CODA

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 27 mei 2023 13:00 - 17:00 CEST

Locatie

CODA ExperienceLab Makerspace 299 Vosselmanstraat 7311 CL Apeldoorn Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 4 uren
  • eTicket voor mobiel

CODA ExperienceLab heeft samen met Roderick Pieters, schoenontwerper en oprichter van Sneakerkit, een speciale Sneakerkit-workshop ontwikkeld. Bij deze editie ga je namelijk met behulp van de lasersnijder je zelfgeselecteerde leer snijden en graveren. Geen lastig handsnijwerk dus én het leer kan voorzien worden van een persoonlijk design, print of logo.

De prijs van de workshop is inclusief begeleiding, alle materialen (zolen, leer, veters, materialen om te customizen), gebruik van apparatuur zoals de lasersnijder, een rondleiding door CODA ExperienceLab en koffie/thee. Je neemt na de workshop een custom made paar sneakers met eigen design/bewerkingen mee naar huis.

  • Eerst volgende workshop: zaterdag 27 mei 2023

Na aanmelding ontvang je een mail waarin je jouw keuzes voor de zoolkeur, het model, de kleur leer, en de schoenmaat doorgeeft. Ook krijg je tips hoe je jouw ontwerp kunt voorbereiden. en aan het eind van de dag neem je als deelnemer een eigen handgestikt, customized en draagbaar paar schoenen mee naar huis.

De sneaker-zaterdagen vinden gedeeltelijk plaats tijdens de vaste Maakmomenten in onze Makerspace. Op deze manier kunnen we deze totaalprijs bieden aan onze bezoekers waarbij zowel de sneakers, materialen als de workshop inclusief zijn en ben je onderdeel van een gezellige groep inspirerende makers. Je wordt professioneel begeleid in het ontwerpen, snijden, graveren en het stikken van de schoenen. Deze workshop is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar.

Inschrijven kan tot één week voor de betreffende Sneaker-zaterdag i.v.m. het bestellen van de kits.

Dit zijn de kleuren van de zool waaruit je kunt kiezen.

De Onepiece Low.

Het werkproces van een Summer 1 ontwerp.

De Classic Superlow.

Over de organisator