Snelcursus basisapparatuur Makerspace CODA ExperienceLab

Venster Acties

Meerdere data

Snelcursus basisapparatuur Makerspace CODA ExperienceLab

Snelcursus CODA ExperienceLab | 15+ jaar | € 30,-

Door CODA

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 12 aug. 2021 16:00 - do. 5 dec. 2024 18:00 CEST

Locatie

CODA ExperienceLab Makerspace 299 Vosselmanstraat 7311 CL Apeldoorn Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Wil je als maker zelfstandig aan de slag met de apparatuur en materialen in CODA ExperienceLab? Volg dan eerst de snelcursus. Na deze snelcursus kun je vrij werken met alle basisapparatuur in CODA ExperienceLab tijdens de wekelijkse Maakmomenten op maandag, vrijdag en zaterdag. Klik hier voor een overzicht van alle apparatuur. Tijdens deze cursus krijg je instructie in alle basisapparatuur en veiligheidsregels in CODA ExperienceLab. Leer over de verschillende 3D printers, de lasersnijders, textielbewerkingsmachines en digitale media. Je krijgt ook een korte introductie over de verschillende softwareprogramma’s. Met deze cursus word je klaargestoomd om te kunnen starten met je eerste maakprojecten. Wil je meer diepgang dan kun je aanvullend nog kiezen voor meer specifieke trainingen met machines of een softwareprogramma.

Na de gevolgde snelcursus ontvang je een privélink voor Eventbrite waarmee je je doorlopend in kunt schrijven voor de Maakmomenten. Een strippenkaart kost € 15,- voor 5 keer deelname aan een Maakmoment en is te koop aan de balie in de centrale entree van CODA. Een jaarabonnement à € 95,- om onbeperkt deel te nemen kan op aanvraag per mail via innovatie@coda-apeldoorn.nl worden gekocht.

Noot: voor de grootformaat lasersnijder en digitale borduurmachine zijn er separaat trainingen, deze vallen niet onder de basisapparatuur.

Over de organisator