Sociaal ondernemen

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Sociaal ondernemen

Op donderdagmiddag 1 juni vindt de 15e editie plaats van de Rotterdamse Stadsondernemer met als thema: Sociaal Ondernemen.

Door De Stadsondernemer, kennisplatform voor en door R'damse Groeiondernemers

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 1 jun. 2023 13:30 - 17:00 CEST

Locatie

Centrale Bibliotheek, Rotterdam Hoogstraat 110 3016 BK Rotterdam Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 3 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Vind jij ook dat ondernemen draait om meer dan alleen geld verdienen? Op donderdag 1 juni gaan we tijdens de 15e editie van De Rotterdamse Stadsondernemer in gesprek over sociaal ondernemen.

Sociale ondernemingen zijn bedrijven waarbij het succes afgemeten wordt aan meer dan alleen de winst. Sociaal ondernemers maken zich hard voor sociaal welzijn, een beter milieu en een duurzame wereld. Ze beoordelen hun succes aan de hand van de drie P’s: People, Planet, Profit. Geld verdienen en tegelijkertijd iets goeds doen voor de wereld dus.

We hebben vier inspirerende sprekers uitgenodigd die met hun bedrijf een bijdrage leveren aan de oplossing van een maatschappelijk probleem. Zij delen hun ervaringen en gaan met jou het gesprek aan over sociaal ondernemen.

Onder leiding van onze eigen moderator Maudi Oerlemans gaan we de discussie aan met ondernemers:

  • Peter van Wingerden van Floating Farm
  • Michel Koreman van Buurvrouw Rotterdam
  • Raymond Landegent van Groenemorgen
  • Liv Kooijmans van Buurman Rotterdam

Linda van der Windt van Rotterdamse Uitdaging geeft tenslotte nog tips aan ondernemers die meer maatschappelijk betrokken willen zijn. En we sluiten de dag af met een informele netwerkborrel.

Wil je er bij zijn? Schrijf je snel in en profiteer van de early-bird korting!

De Rotterdamse Stadsondernemer is het kennis & innovatie platform voor en door Rotterdamse groei-ondernemers. Het platform dat in 2018 is opgericht wordt ondersteund door Ondernemen010 , Rabobank, Gemeente Rotterdam, MKB Rotterdam Rijnmond, Bibliotheek Rotterdam, Entnest, Epic in de Running, Nian Consultancy, De Happy Fit Challenge en Tryb | content creators.

Over de organisator

De verkoop sluit binnenkort