€ 106,04

SOCIAL ENTERPRISE DAY

Venster Acties en details

€ 106,04

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Social Impact Factory Utrecht

40 Vredenburg

3511 BD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Deze editie van de Social Enterprise Day staat in het teken van SDG 8 - eerlijk werk en economische groei.

Over dit evenement

Een toekomst die werkt, voor iedereen.

Deze dag staat SDG 8 centraal; waardig werk & economische groei. Met als doel om grensoverschrijdende verbindingen aan te gaan. Een super actueel thema voor overheden, corporates, sociaal ondernemers en kennisinstellingen.

Keynote Michel Scholte schetst samen met Mert Kumru vanuit een brede blik hoe we er nu voor staan en waar de grote uitdagingen en oplossingen liggen. Vervolgens zoomen we in het keynote interview in hoe bestaande bedrijven meer impact kunnen maken en welke rol financiën daarbij hebben. Dit doen we met Erlijn Sie van Ashoka Netherlands en auteur van het boek Reimagining Financial Inclusion. Gedurende de paneldiscussie zullen de volgende vier subthema's ter sprake komen; economische modellen, toekomst van werk en ondernemerschap, inclusiviteit & de arbeidsmarkt en arbeidsmigratie, hulp & handel. De dagvoorzitter, vier panelleden en het publiek zullen per thema verdieping brengen, waarbij een beargumenteerde botsing zo nu en dan nodig zal zijn.

Na de interactieve netwerklunch staan er twee rondes vol praktische, inspirerende, verbindende en leerzame workshops geprogrammeerd. Gedurende deze workshops zal er nog verder worden ingezoomd op één van de subthema's van SDG 8, waarbij de deelnemers de zalen verlaten met praktische handvatten en nieuwe connecties.

De dag wordt afgesloten met een borrel en een open pitch-podium, waar sociale projecten, ondernemingen e.d. zich kunnen presenteren.


		Afbeelding van SOCIAL ENTERPRISE DAY
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Social Impact Factory Utrecht

40 Vredenburg

3511 BD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Social Impact Factory

Organisator van SOCIAL ENTERPRISE DAY

Wij geloven dat Sociaal Ondernemerschap het nieuwe normaal is. SIFUtrecht is de hotspot voor sociaal ondernemers -groot en klein- en wij faciliteren ontmoeting door middel van workspaces/ meetingspaces/ MINIlabs en LABS. Kom proefwerken en ervaar de positieve vibe van een pand gevuld met mensen die het verschil willen maken!

https://sifutrecht.nl

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen