SOCIAL ENTERPRISE DAY 2022

Venster Acties

SOCIAL ENTERPRISE DAY 2022

De Social Enterprise Day is dé dag voor sociaal ondernemerschap. Een prikkelend programma en met veel ruimte om je netwerk te vergroten.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Social Impact Factory Utrecht 40 Vredenburg 3511 BD Utrecht Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Wist jij dat 1 op de 5 mensen op de wereld geen toegang heeft tot moderne elektriciteit?

Het is tijd om actie te ondernemen. Grote delen van de wereld beseffen zich dat we zo snel mogelijk moeten overstappen op een andere energievoorziening om onze beschaving te redden. SDG 7: toegang tot betrouwbare, betaalbare, duurzame en moderne energie voor iedereen, domineert dit jaar onze media en politiek.

Maar welke keuzes moeten we hier maken? Welke fouten liggen op de loer? Hoe maken we de energietransitie inclusief en menselijk? En welke rol kunnen innovatieve ondernemers, de overheid en burgers daarbij spelen?

Op 6 Oktober in de Social Impact Factory te Utrecht, gaan wij tijdens de Social Enterprise Day op zoek naar de antwoorden. De dag wordt geopend door onze burgemeester Sharon Dijksma. Daarna neemt keynote speaker Coen de Ruiter, directeur bij Greenchoice, het woord. Vervolgens vindt er een live interview plaats met Marloes van Heteren, directeur en mede-oprichter van Solarix.

Het ochtendprogramma wordt afgesloten met een paneldiscussie. Samen met het panel gaan we onderzoeken waar het schuurt in de transitie. Dit jaar bestaat het panel uit: Robin Berg (directeur We Drive Solar), Kirsten Kramer (mede-oprichter Kombisol), Arno van den Berg (CTO van vandebron) en dr. Sanne Akerboom (universitair docent bij Universiteit Utrecht). Het ochtendprogramma wordt in goede banen geleid door dagvoorzitter Ramiro Gomes Monteiro.

Tijdens de netwerklunch is er de gelegenheid om je netwerk uit te breiden en connecties te leggen met gelijk-én andersdenkenden, waarna er in interactieve workshops concrete handvaten worden geboden om zelf of samen met anderen actie te ondernemen. De dag wordt afgesloten met kansen om samenwerkingen aan te gaan met een open pitchpodium en een bijzondere netwerkborrel.

De Social Enterprise Day is een initiatief van Gemeente Utrecht, Universiteit Utrecht, Starters4Communities en Social Impact Factory.

Afbeelding van SOCIAL ENTERPRISE DAY 2022
€ 11,19