SOCIAL ENTERPRISE DAY 2022

SOCIAL ENTERPRISE DAY 2022

Venster Acties en details

Vanaf € 92,93

Datum en tijd

Locatie

Social Impact Factory Utrecht

40 Vredenburg

3511 BD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

De Social Enterprise Day is dé dag voor sociaal ondernemerschap. Aan de hand van een inspirerend programma gaan we dieper in op SDG 7.

Over dit evenement

Wist jij dat 1 op de 5 mensen op de wereld geen toegang heeft tot moderne elektriciteit?

Het is tijd om actie te ondernemen. Grote delen van de wereld beseffen zich dat we zo snel mogelijk moeten overstappen op een andere energievoorziening om onze beschaving te redden. SDG 7: toegang tot betrouwbare, betaalbare, duurzame en moderne energie voor iedereen, domineert dit jaar onze media en politiek.

Maar welke keuzes moeten we hier maken? Welke fouten liggen op de loer? Hoe maken we de energietransitie inclusief en menselijk? En welke rol kunnen innovatieve ondernemers, de overheid en burgers daarbij spelen?

Op 6 Oktober in de Social Impact Factory te Utrecht, gaan wij tijdens de Social Enterprise Day op zoek naar de antwoorden. In een programma met sprekers, workshops, een interactieve paneldiscussie en een afsluitend open pitch-podium, willen we met zijn allen in gesprek over de verschillende afwegingen, toekomstige trends en invloeden op ons leven van de energietransitie. De Social Enterprise Day is een initiatief van Gemeente Utrecht, Universiteit Utrecht, Starters4Communities en Social Impact Factory.

Het ochtend programma begint met een keynote speaker die het grotere plaatje schets. Daarna vindt er een interview plaats over een concrete, verfrissende aanpak om de energietransitie waar te maken. De ochtend wordt afgesloten met een panel vol grensverleggende experts, met wie we samen onderzoeken waar het schuurt in de transitie.

Tijdens de werklunch is er de gelegenheid om je netwerk uit te breiden en connecties te leggen met gelijk-én andersdenkenden, waarna er in interactieve workshops concrete handvaten worden geboden om zelf of samen met anderen actie te ondernemen. De dag wordt afgesloten met kansen om samenwerkingen aan te gaan met een open pitchpodium en een bijzondere netwerkborrel.

Kortom, een programma vol inspiratie, energie en kansen voor de volgende stappen richting het realiseren van SDG 7. Wil jij er ook bij zijn? Koop je ticket dan nu!

Afbeelding van SOCIAL ENTERPRISE DAY 2022

Delen met vrienden