SOCIAL ENTERPRISE DAY 2022

SOCIAL ENTERPRISE DAY 2022

Venster Acties en details

Vanaf € 85,07

Datum en tijd

Locatie

Social Impact Factory Utrecht

40 Vredenburg

3511 BD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

De Social Enterprise Day is dé dag voor sociaal ondernemerschap. Aan de hand van een inspirerend programma gaan we dieper in op SDG 7.

Over dit evenement

De Social Enterprise Day is een jaarlijks terugkerend event in Utrecht. Een event met als doel sociaal ondernemerschap op de kaart zetten en het faciliteren van ontmoetingen. Tijdens de Social Enterprise Day onderzoeken wij hoe we als ondernemers, bedrijven, maatschappelijke organisaties, én als individuen op een slimme manier onze krachten kunnen bundelen om de gezonde, inclusieve en welvarende wereld te bouwen waar we trots op zijn. Dit jaar staat Sustainable Development Goal 7 centraal: duurzame en betaalbare energie. Een zeer actueel thema.

Het ochtend programma bestaat uit een keynote speaker, een keynote interview en een paneldiscussie. Na de lunch vinden er diverse workshops plaats. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel. Ook dit jaar wordt de dag weer in goede banen geleid door Ramiro Gomes Monteiro.

De Social Enterprise Day wordt georganiseerd door de Gemeente Utrecht, Universiteit Utrecht, Social Impact Factory en Starters4Communities.

Afbeelding van SOCIAL ENTERPRISE DAY 2022

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen