Social Media Trend Update: What's Next in Social?

Venster Acties

Meerdere data

Social Media Trend Update: What's Next in Social?

Socials... als marketeer kun je gewoonweg niet meer zonder en wil je up-to-date zijn als het gaat om de laatste trends. Wij praten je bij!

Door Endeavour

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 11 mei 2023 15:00 - do. 7 sep. 2023 17:00 CEST

Locatie

Endeavour (De Koepel) Harmenjansweg 4 2031 WK Haarlem Netherlands

Over dit evenement

Social Media Trend Update.

What's Next in Social?

Social media is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het iss het de plek waar merken tot leven komen en hun community vinden.

En aangezien de customer journey niet meer lineair spelen steeds meer merken in op de kansen van social commerce. Het publiek koopt tegenwoordig op het punt van inspiratie... 29% van consumenten schaft wekelijks wat aan via social, rechtstreeks op Insta of TikTok.

Des te belangrijker om je regelmatig bij te laten praten over de laatste social media trends. We nodigen je als marketeer dan ook graag uit om naar dit event te komen.

  • Ontdek de 10 belangrijkste trends van het moment
  • Speel in op het veranderende gedrag van je doelgroep
  • Pas nieuwe ontwikkelingen als eerste toe en blijf de markt voor
  • Leer hoe je social media kunt inzetten om je doelgroep te bereiken en te binden
  • Kom netwerken met andere marketeers

Met een up-to-date social media strategie blijf je relevant en aantrekkelijk voor je doelgroep. Mis deze kans niet om je kennis te vergroten en je vaardigheden te verbeteren.

Tijdens deze sessie geven Eva Hiensch (Social & Influencer Marketing Specialist) en John Meulemans (strateeg & founder) van award-winning agency Endeavour antwoord op deze vragen en delen zij de 10 belangrijkste social media trends van het moment.

Met insights uit meer dan 12 jaar social ervaring voor opdrachtgevers als Toyota, Danone, Tikkie, KPMG en Deloitte, is deze sessie interessant voor de meest uiteenlopende merken.

Locatie: Koepel gevangenis Haarlem

Dit event wordt in een live-setting gehouden in ons nieuwe kantoor De Koepel, voormalige gevangenis en tegenwoordig dé innovatie-hub in de regio. De sessie is exclusief opgezet met maximaal 20 bezoekers en geeft daardoor veel ruimte voor interactie, vragen en discussie. Achteraf is er een kleine borrel.

Marketeers van onderstaande merken bezochten onze sessies al:

Beiersdorf, Bolletje, Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix, Oger, Koninklijke Jumbo, Independer, Cordaid, Dopper, Kia, Perry Sport, Fatboy, Amnesty International, ATAG, Flying Tiger, SMEG, Brunotti, DHL, Motorola, Rijkswaterstaat en vele anderen...

"Een waardevolle middag met inspirerende lezingen. Bovendien: óók zeer geschikt om in gesprek te komen met professionals van branchegenoten!" Juliëtte Pickkers (Beiersdorf)

Meer weten over Influencer Marketing? Kom dan eens naar onze Influencer Marketing Trendsessie.

Influencer Marketing zakelijk inzetten? Daar vertellen we ook graag meer over! Check onze B2B Influencer Marketing sessie.

Onze sessies zijn bedoeld voor marketeers & brand managers, veelal bestaande en nieuwe relaties van Endeavour. Heb je als agency interesse in deze sessie? Neem dan eens contact op voor een losse afspraak met koffie.

Over de organisator

Georganiseerd door
Endeavour

Als award-winning influencer marketing specialisten ontwikkelen wij campagnes, programma & formats waarbij omzetgroei en branding centraal staan. Dit doen wij voor merken als Danone, Toyota, Tikkie, Mercedes, Feadship, DHL & KPMG. 

Op de hoogte blijven van dé trends in ons vakgebied?
Abonneer je dan op onze podcast: What's Next in Influencer Marketing.

Endeavour