€ 150,65 – € 241,40

Social Media Week Holland (#SMWNL) 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Beeld en Geluid Den Haag

Zeestraat 82

2518 AD Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
#SMWNL biedt de nieuwste inzichten en trends op het gebied van marketing, communicatie, social media, technologie & innovatie.

Over dit evenement

HUMAN.X

The Future of Marketing Will Be Human-First and Experience-Driven

Marketing is één van de krachtigste middelen die een cultuur kunnen vormen. Het kan menselijk gedrag positief beïnvloeden, een beweging veroorzaken. Een revolutie zelfs. Het fundament en de weg naar waardevolle marketing zijn we de afgelopen jaren echter kwijtgeraakt. Gemiste kansen. En waarvoor? Meer advertising? Meer verkopen? Of is het slechts een kwestie van ijdelheid?

Als marketeers kunnen we dit beter doen. Terug durven gaan naar de essentie van wat marketing tot één van de meest dynamische krachten in de wereld maakt. Een ultiem middel om de band met consumenten te verdiepen, hen te begrijpen en kansen creëren die hun leven kunnen verrijken. Met meer menselijke elementen die (digital) marketing weer maken waar het in de kern om ging: human-first.

In 2020 is het wereldwijde thema van Social Media Week HUMAN.X. Met #SMWNL laten we ons voor de programmering door dit thema inspireren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Beeld en Geluid Den Haag

Zeestraat 82

2518 AD Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen