Gratis

Social Privacy wervingsbijeenkomst

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

WVO Advocaten

72 Hoofdweg

7371 AK Loenen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ben je werkzaam in het werkveld van arbo, verzuim en re-integratie? Werk je als bijvoorbeeld casemanager, RSBA, bedrijfsarts of verzuimadviseur? Heeft privacy jouw interesse en ben je toe aan verdieping? Dan ben jij misschien wel één van onze gespecialiseerde privacy officer's (DPO's) die we willen gaan opleiden en inzetten.

Privacy is zo'n boeiend thema op dit moment! Zeker bij verzuim en re-integratie raakt het aan alles wat we doen. Om een arbodienstverlener, maar ook een werkgever, goed van advies te voorzien, is naast kennis van privacy wet- en regelgeving, kennis van de sociale wetgeving en de praktijk van verzuimbegeleiding onmisbaar. Bij Social Privacy combineren we dit met kennis van de Algemene Verordening gegevensbescherming, de Uitvoeringswet AVG, Europese regelgeving maar ook beleidsregels van de Autoriteit Persoonsgegevens, richtlijnen en leidraden, tuchtrecht, etc. We werken met een team van specialisten die gezamenlijk een visie ontwikkelen op de belangrijkste Privacy issues voor onze klanten in de arbomarkt. En we hebben jou er graag bij!

Wij zijn Social Privacy, en wij zien dat privacy de markt van arbo, verzuim en re-integratie anders is dan andere markten. De markt van sociale zekerheid heeft behoefte aan eigen privacyspecialisten. En wij gaan die opleiden en inzetten bij onze klanten.

Dus: heeft privacy jouw interesse en wil je graag worden opgeleid tot een privacyspecialist in de sociale zekerheid? Kom dan naar onze informatiebijeenkomst op 26 maart aanstaande van 17.00- 19.00 uur en we vertellen je alles over onze plannen en het werken bij Social Privacy. Voor een broodje wordt gezorgd.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

WVO Advocaten

72 Hoofdweg

7371 AK Loenen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen