Gratis

Social Ride Out - Strade Bianche Duo Gravel tocht

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Ride Out Amsterdam

22 Stadionplein

1076 CM Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Vanuit Ride Out de ideale zaterdag op de gravelbike.

Over dit evenement

Gelukkig mogen we nog altijd buiten fietsen. Op de (e)-bike, mountainbike, racefiets en de GRAVELBIKE! Zaterdag 6 maart staat in het teken van de Strade Bianche. Vorig jaar nog midden in de zomer maar in 2021 weer terug op de oude datum. In het voorjaar.

Helaas mogen we nog niet in groepen fietsen, maar om jou (en je fietsvriend/vriendin) weer even te zien organiseren we bij Ride Out de Strade Bianche Duo Gravel tocht.

De rit begint bij Ride Out met een verse kop koffie en iets lekkers alvorens je een route over zo'n 95 kilometer gaat fietsen met z'n tweeën. Deze krijg je een paar dagen voor het evenement toegestuurd. Het gaat niet om de snelste tijd maar om het genieten van de fiets.

Tijdens de rit dagen we je uit om de mooiste duo foto te maken en die te plaatsen op Instagram. Tag Ride Out Amsterdam en maak kans op een volledige onderhoudsbeurt voor jullie gravelbikes (arbeid, geen materiaalkosten). Zo weet je zeker dat jullie fietsen weer klaar zijn voor het voorjaar.

Gezien de maatregelen rondom het COVID-19 virus wordt deze tocht in duo's afgelegd en starten we op verschillende tijden. Op de ticketpagina kun je een tijdslot kiezen, let erop dat jullie beide voor het zelfde ticketslot een ticket boeken. De koffie & snack zal to go worden geserveerd, hopelijk onder een heerlijke lentezon.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ride Out Amsterdam

22 Stadionplein

1076 CM Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen