Verkoop beëindigd

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Boskoop

2771 Boskoop

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Lekker druk met allerlei bezigheden?
Ik ook! We zijn het liefst de hele dag met onze telefoon, tablet of computer bezig. En onze kinderen ook…

Herkenbaar?
Ik denk voor veel ouders. Als ouders realiseren we ons maar al te goed dat we een belangrijke rol spelen hoe onze kinderen omgaan met Social Media. Een voor ons nog nieuwe taak, want onze kinderen behoren tot de eerste generatie die opgroeit waarin Social Media er altijd al is. Welke keuzes maak jij bewust of meer onbewust? Welke afspraken maak je? En dat gaat verder dan afspraken maken over beeldschermtijd.

Daarom organiseren Sandra van Veen en Joyce Datema een SOCIALMAMS MEETUP voor ouders. Gewoon, aan de keukentafel.

Wij gaan met elkaar in gesprek, welke vragen heb je, hoe pak je dit aan, want je bent echt niet de enige. Wedden dat jouw verhaal heel herkenbaar is voor anderen?

Daarnaast gaan we op digitale ontdekkingstocht: SNAPCHAT voor ouders. Want wat maakt die app zo leuk voor jongeren? Dagelijks gebruiken zo’n 500.000 jongeren tussen de 12 en 19 jaar deze app.
In een uur tijd krijg je belangrijke ins & outs, weet je hoe je een account kan aanmaken, foto's kan delen en een verhaal kan maken. Want als je hebt geprobeerd te snapchatten en je bent ouder dan 20, bestaat de kans dat je er niet uitkomt….

Inloop vanaf 09:15 uur, we starten om 09:30 uur tot 11.30 uur. We beginnen met koffie/thee en kennismaken. Daarna gaan we aan de slag. Neem je eigen telefoon of tablet mee.

Voor deelname aan deze ochtend vragen we alleen een kleine bijdrage voor de versnaperingen. Dus voor de kosten hoef je het niet te laten.

Aan de keukentafel is plaats voor 8 personen. Dus meld je snel aan!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Boskoop

2771 Boskoop

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen