€ 19,95

Sofa Sessies: Janne Schra (vroege show)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sofa Sessies

72 Stedekestraat

5041 DN Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Let op! Er vinden twee shows plaats op donderdag 10 mei (dit is de vroege show). Let hierbij dus goed op het tijdschema - het is niet mogelijk om je kaarten in te ruilen voor de andere show op de avond.

Janne Schra

Na Room Eleven en Schradinova maakte Janne twee soloplaten en werkte samen met heel uiteenlopende muzikanten zoals M. Ward, Kraak & Smaak en Sister Bliss. Janne trad op over de de hele wereld: o.a. op het Montréal Jazz Festival, in Berlijn, Johannesburg en in Tokyo. Ze kreeg een Zilveren Harp, gouden en platina platen en haar laatste studio album PONZO (2015) werd meteen na de release genomineerd voor een Edison en een 3voor12 Award.

In juni 2018 verschijnt haar nieuwe album ‘OK’. Daarop staan liedjes over een club in Sydney, planeten en alfamannen. Over vogels en naar Parijs rijden in je eerste auto, uithuilen en uitzwaaien. Over dronken zijn in New Orleans en over andere manieren van vluchten.

Voor haar nieuwe plaat ‘OK’ ging ze verder waar ‘PONZO’ ophield, maar wilden vooral het vrije gevoel vangen dat je krijgt op een reis naar een ver oord. Maar ook de warme nostalgie, als je mijmert over een vertrouwd verleden.

---

Tijdschema:
18.30 uur – Deuren & café open
19.00 uur – Support
19.30 uur – Janne Schra
20.30 uur – Eind

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Sofa Sessies

72 Stedekestraat

5041 DN Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen