€ 29,49 – € 103,40

Soiree Deluxe

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bergpaviljoen Bistronomique & Bar

180 Utrechtseweg

3818 ES Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


LET OP!!! Soiree Deluxe is volledig UITVERKOCHT!


Mocht je naar een ander gaaf feest willen kijk dan op:

Http://www.WineDineAndDance.nl


ER ZIJN ALLEEN NOG HOTELKAMERS TE BOEKEN VOOR DE MENSEN DIE AL KAARTEN VOOR HET FEEST HEBBEN GEKOCHT.

ZIT JE OP FACEBOOK? MELD JE DAN AAN VOOR DE BESLOTEN GROEP 'LEUKE FEESTMENSEN' EN DAN BEN JE ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE.
SOIREE DELUXE

powered by CADILLAC - Henri & Herman exclusive cars

Op zaterdag 24 november is de eerste editie van Soiree Deluxe in het Bergpaviljoen in Amersfoort. Deze oogstrelende locatie vormt het decor voor een spetterende danceparty vol luxe, geweldige deejays en leuke mensen.

Niemand minder dan KEN FAN, bekend van het wereldberoemde CAFE DEL MAR zal worden ingevlogen vanuit Ibiza voor een exclusief optreden. Ken is de vaste DJ van de wereldberoemde club en heeft nog niet eerder in Nederland gedraaid. Hij gaat in Amersfoort zijn Nederlandse debuut maken. Zijn nieuwe mix-cd Cafe Del Mar's Sol y Luna is nu wereldwijd verkrijgbaar.

Award winning remixer en DJ/Producer YVES EAUX draait van New York tot New Delhi en van Moskou tot Miami. Deze zomer heeft onze landgenoot meerdere gigs op Ibiza gedraaid en staat de agenda vol met optredens tijdens ADE 2018. Yves Eaux heeft meer dan 300 platen geproduceerd en is tevens de man achter de populaire Wine, Dine & Dance feesten. Deze energieke held draait een stoere en tevens dansbare sound.

The Dutch voice of electronic music, DENNIS RUYER is ook van de partij! Wekelijks stemmen alle danceliefhebbers van Nederland af op zijn 538 Dance Department waarin hij muzikaal vinger aan de pols houdt van alle global trends in de wereld van electronic music. Dennis signaleert de nieuwste trends als eerste en heeft een feilloze techniek. Reden voor vele (inter)nationale festivals om hem te boeken. Tsja, dan kun je als Soiree Deluxe natuurlijk niet achterblijven.

In Arnhem en omstreken houden ze wel van een feestje. Daar is JEREMY JUNO inmiddels een bekendheid. Deze DJ/producer draait en released een hele zwoele variant van deephouse en nu-disco. Zijn sound is onweerstaanbaar en brengt menig dansvloer in beweging. Niet voor niets draait hij op Franky Rizardo's Flow feesten en op de Free Your Mind festivals. Het is aan Jeremy Juno de eer om deze bijzondere avond te openen.

De deejays worden ondersteund met visuals van kunstenaar en VJ Hans Bijloo. Hans draait al aardig wat jaartjes mee en is bekend van zijn werk op Burning Man Festival, Freakyland, Panama, Wine, Dine & Dance.


ALGEMENE INFO:

Zaterdag 24 november

Bergpaviljoen, Utrechtseweg 180, 3818 ES Amersfoort

Aanvang 22.00 uur

Dresscode: Party Chique

Leeftijd: 30+ en ouder

Tickets: € 27,50 (ex. bookingsfee)

Gratis welkomstcocktail voor iedere bezoeker tot 23.00 uur

Meer weten? Voeg jezelf en je vrienden toe aan de besloten groep LEUKE FEESTMENSEN op Facebook en je blijft van alles op de hoogte.


HOTELARRANGEMENT:

Tegenover het Bergpaviljoen ligt het Berghotel. Dit viersterren hotel heeft schitterende kamers en ligt op minder dan 1 minuut lopen. Speciaal voor de bezoekers van Soiree Deluxe hebben we een strakke aanbieding van ze gekregen. Voor slechts € 99,- (ex bookingsfee en ex. toeristenbelasting) boek je een kamer voor 2 personen met ontbijt en late checkout. Dus kom van je ver of wil je niet hoeven reizen dan is dit wellicht een goede optie.


Speciale dank aan onze partners Cadillac by Henri & Herman, Pluijmert Vermogensbeheer en De Collector Incasso. Dankzij hun bijdrage kunnen we dit evenement mogelijk maken.


FAQ

Kan ik mijn ticket overdragen aan een andere persoon?

Je mag tickets bestellen voor je vrienden en/of zakenrelaties onder jouw naam. Wel dien je dan hun namen op de order in te vullen. Oneigenlijk gebruik van tickets maakt deze ongeldig.

Moet ik mijn ticket geprint meenemen?

Tickets worden bij de entree gescand. Dit kan vanaf een papieren ticket, maar ook vanaf je smartphone.

De naam op het ticket komt niet overeen met die van de bezoeker. Is dat OK?

Bij het scannen van je ticket verwachten we dat jij degene bent die op de ticket staat.

Ik heb al wat alcohol gedronken. Mag ik nog naar binnen?

Wanneer je bij aankomst in kennelijke staat van dronkenschap bent, kunnen we je helaas niet naar binnen laten. Restitutie is dan niet meer mogelijk.

Mag ik eigen eten, drinken en/of drugs meenemen?

Eigen eten en drinken kan helaas niet mee naar binnen.
Tijdens het feest geldt een zero-tolerance beleid voor gebruik, verhandelen of bewerken van alle soorten drugs. Bij misbruik zijn wij verplicht melding bij de politie te maken en je verdere toegang tot het feest te ontzeggen zonder enige restitutie.

Wat moet ik doen bij eventuele calamiteiten en/of ongeregelheden?

Volg alle instructies van het personeel op. Wij hanteren een zero-tolerance beleid tegen elke vorm van geweld en/of bedreiging en zullen je verdere toegang tot het feest ontzeggen zonder enige restitutie.

Ik heb schade ondervonden tijdens het feest.

Bezoek van het feest en de feestlocatie gebeurt op eigen verantwoordelijkheid. Mocht je letsel of schade oplopen, dan kan de organisatie van Soiree Deluxe, het personeel, de eigenaren van de locatie of het Berghotel daarom niet aansprakelijk gesteld worden.Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bergpaviljoen Bistronomique & Bar

180 Utrechtseweg

3818 ES Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen