Songs2Serve Trainingsdag

Venster Acties

Songs2Serve Trainingsdag

Songs2Serve Trainingsdag - 11 februari 2023 - Training en Toerusting voor interculturele aanbiddingsteams

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Ulaanbaatarplein 6 6 Ulaanbaatarplein 3072 JP Rotterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 6 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Datum: 11 feb '23 - Locatie: Rotterdam - Tijd: 10:00 - 16:30 (Inclusief lunch)

Het is zover! De Songs2Serve Trainingsdag komt er aan, een hele dag over interculturele aanbidding! Interculturele aanbidding helpt mensen uit verschillende culturen om samen God te aanbidden en met Hem en met elkaar in contact te komen. Dus ben je zanger, technicus of gewoon een geïnteresseerde als het gaat om 'een interculturele gemeenschap zijn' dan is deze dag echt wat voor jou!

Bezoekers van vorige dagen zeiden; ‘ik vond het een zeer leerzame dag en ontzettend fijn om elkaar zo te kunnen bemoedigen en met elkaar muziek te maken’ en ‘ super concept en zeer inspirerend, chapeau voor de organisatie’. Dus daar wil je bij zijn! Bestel nu je ticket(s).

Naast een tijd van aanbidding en ontmoeting, bieden we een aantal inspirerende workshops aan. Sommige workshops hebben een maximum aantal deelnemers, dus het is belangrijk dat je je zo snel mogelijk aanmeldt. We raden je aan om je als team/band aan te melden, want dan haal je het meest uit deze dag!

Geef je voorkeur zo snel mogelijk aan. Disclaimer: we kunnen niet garanderen dat de workshop van jouw voorkeur nog beschikbaar is, maar dan vinden we samen een mooie plek voor jou! Je kan je ook als team/band aanmelden, maar voor iedere deelnemer moet apart een bestelformulier worden ingevuld zodat we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Hieronder lees je de beschrijving van de workshops. Er zijn twee workshoprondes, dus geef aan welke twee workshops jouw voorkeur hebben.

Onderaan vind je nog wat praktische info over programma en parkeren.

BESCHRIJVING WORKSHOPS: (Geef 2 keuzes per persoon aan op het bestelformulier)

DEZE WORKSHOP IS AL VOL Workshop 1: BANDCOACHING met Gilbert Thera: Welke plek heeft de zangleider in de band – hoe leer je te volgen wat hij of zij doet. Aanbidding is niet altijd rustig, of altijd intens. Gilbert wil je uitdagen in samen biddend spelen, plezier te hebben en te luisteren naar elkaar, maar vooral ook naar Gods Geest. Gilbert gaat graag met jullie in gesprek naar aanleiding van jullie vragen rondom aanbidding leiden in de praktijk van elke (zon)dag. Om daarna samen alvast te oefenen met de verbeteringen die jullie hebben doorgesproken.

DEZE WORKSHOP IS AL VOL Workshop 2: BANDCOACHING met Gert Jan van Dommelen; . aan de hand van een lied(eren) dat jullie meenemen steekt Gert Jan in, op waar jullie zijn als band. Dat mag een lied van Songs2Serve zijn, hoeft niet, kan ook een lied zijn dat jullie een andere stijl proberen mee te geven. Hij leert jullie ieder zijn plek te geven in het geheel, communiceren en luisteren naar elkaar. Van te voren met Gert Jan afstemmen vindt hij heel fijn. (LET OP: AANMELDING BAND MINIMAAL 4 INSTRUMENTALISTEN.)

Workshop 3: BANDCOACHING met Delbert Bernabela; gaat graag met jullie aan de slag met de medley die hij heeft gemaakt en hij leert jullie intussen interpretatie en begeleidingsbegrippen vanuit Caribisch perspectief, bijvoorbeeld: Akkoorden begeleiding (opbouw van harmonie), Hoe leiding nemen tijdens je spel (instrumentaal/zang), Toonsoort begrip en modulatie, Hoe luisteren en reageren tijdens het spelen.

Afbeelding van evenement

Workshop 4: VISIE OP INTERCULTURELE AANBIDDING met Anne-Marie Dane en Paul Hagayi: welke uitdagingen komen jullie tegen als je gaat aanbidden met een groep mensen die zo verschillend is van elkaar? Hoe kun je leren de juiste focus te houden op Jezus zelf? Hoe kun je elkaar daarin bemoedigen en versterken? Vanuit hun passie voor aanbidding met de gemeente bemoedigen Paul en Anne-Marie jullie graag.

Workshop 5: ZANGWORKSHOP met Sharon Kips – met een groep zangers aan het werk met de basics van stemtechniek met iemand met jarenlange ervaring en skills om snel tips op maat te kunnen geven.

Workshop 6: GELUIDSTECHNIEK (BEGINNERS) met Renaldo Vroon – geluidsmensen zijn de belangrijkste mensen in een band. We nodigen jullie uit een dag op te trekken met een ervaren geluidstechnicus. Je kunt meekijken bij het mixen van de live muziek. Daarna zal de eerste workshop zich richten op beginners.

Workshop 7: GELUIDSTECHNIEK (GEVORDERDEN) met Renaldo Vroon – geluidsmensen zijn de belangrijkste mensen in een band. We nodigen jullie uit een dag op te trekken met een ervaren geluidstechnicus. Je kunt meekijken bij het mixen van de live muziek. De tweede workshop is gericht op gevorderden.

Workshop 8: KOOR WORKSHOP: wat is er nu leuker dan een koor in de gemeente? Bij sommige liederen is het eigenlijk een must en het geeft meer gemeenteleden de kans om met zang betrokken te zijn in het dienen van God. Maar hoe doe je het praktisch en wat zijn de tips en valkuilen?

Workshop 9: LIED AANLEREN IN SPECIFIEKE TAAL - verschillende worship leiders en native speakers staan klaar om jullie te helpen het repertoire uit te breiden met deze stijlen of talen: Farsi, Arabisch, Oekraïens, Portugees, Hebreeuws, Nepali, liederen uit Afrika; Zulu song, multilingual song, Nigerian praise song.

Workshop 10: KLEINE BAND - Ilse Roskam is graag met jullie gesprek vanuit haar passie voor gemeenten die geen grote band hebben. Die eenvoudig muziek maken met 1 of 2 mensen, iedere week weer. Hoe hou je het vol? Hoe houd je het leuk? Welke ideeën zijn er om creatief te blijven? Hoe maak je juist gebruik van de kracht van de kleine band?

LET OP: als alle aanmeldingen binnen zijn, kunnen we de definitieve indeling bepalen. Snel aanmelden geeft meer kans op deelname aan de workshops van jouw voorkeuren. We kunnen helaas geen garanties geven, maar doen ons best om iedereen een mooie plek te bieden.

PROGRAMMA 11 FEBRUARI 2023:

9.30 Inloop

10.00 Opening S2S dag met start worship

10.45 ICP overdenking

10.55-11.10 Songs2Serve (waar staan we – uitleg nieuwe ontwikkelingen)

11.10 – 12.00 Aanleren medley in 4 groepen

12.00- 12.55 Lunch

13.00 – 14.15 Workshop

14.30- 15.45 Workshop

15.50– 16.00 Songs2Serve (Uitdaging voor komend jaar. Wat is jullie volgende stap?)

16.00- 16.30 Afsluitend feest met medley

PARKEERMOGELIJKHEDEN:

Er zijn een aantal gratis parkeerplekken bij de locatie beschikbaar, maar niet voldoende voor iedereen. Je kunt gratis parkeren op P+R plekken in de stad en verder reizen met de metro. (Bijvoorbeeld: parkeren bij Metrostation Slinge en dan met de metro, 3 haltes verder, uitstappen bij Metrostation Rijnhaven. Dan stap je uit voor de deur van de locatie waar we samenkomen.)

Belangrijk: neem je instrument mee. We gaan spelen en oefenen!

Heb je vragen over aanmelding, inhoud workshops, vertaling, dieetwensen of wat dan ook? Stuur ons een email: info@songs2serve.eu

Afbeelding van evenement