€ 40

S.O.S. Workshop: Wordpress Basics

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Peer! Amersfoort een Seats2meet locatie

14A Maanlander

3824 MP Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wordpress is één van de populairste middelen om je eigen website te maken; het is open source content management systeem en dus gratis te gebruiken. Wat dat betekent leg ik je ook graag uit in mijn workshop.

In de introductie cursus voor WordPress geef ik je inzicht in hoe Wordpress werkt en wat je ermee kunt. In vogelvlucht komt hier langs hoe je pagina’s en berichten kunt schrijven en beheren, hoe je foto’s en video’s kunt plaatsen en hoe je in Wordpress eenvoudig verschillende designs kunt gebruiken. Daarnaast krijg je een korte inkijk in alle mogelijkheden van Wordpress: wat templates zijn, wat je allemaal met plugins kunt doen. In deze training is veel ruimte voor algemene vragen.

Je kunt in de introductie cursus Wordpress oefenen met een website die gedurende 48 uur beschikbaar is. Het gaat om een volledige Wordpress installatie waar je alles mee kunt doen wat je met een werkelijke website ook kunt.

Vergeet niet om je eigen laptop mee te nemen, anders kun je niet oefenen!

De workshop is op 6 november 2017 van 9.30 tot 12.30 uur bij Peer! Seats2Meet en kost €40 incl. btw.

SOS - Skills voor Online Strategie:

Deze workshop maakt onderdeel uit van de serie S.O.S. van Peer!. Dit zijn praktische workshops waarbij je de vaardigheden leert om effectiever zakelijke tools in te zetten voor het succes van je bedrijf. Je kunt hier al je vragen stellen, waardoor je snel de tools onder de knie krijgt. Hierdoor haal je het maximale uit je social media kanalen, systemen of programma's! Meer weten? Kijk op www.Peer033.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Peer! Amersfoort een Seats2meet locatie

14A Maanlander

3824 MP Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen