SoWhat Familieconcerten in het Seinwezen

Venster Acties

Meerdere data

SoWhat Familieconcerten in het Seinwezen

SoWhat speelt klassiek, jazz en speelse klanken voor kinderen van 1 tot 92. Elke maand een nieuw programma.

Door Stadsherstel Amsterdam

Waar en wanneer

Datum en tijd

zo. 2 okt. 2022 15:00 - zo. 4 jun. 2023 16:00 CEST

Locatie

Seinwezen Beheer B.V. Kinderhuissingel 1 2013 AS Haarlem Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Over dit evenement

De getalenteerde muzikanten van SoWhat staan te trappelen om elk concert weer een gevarieerd programma bij elkaar te spelen voor de kleintjes vanaf 1 jaar, en hun ouders, grootouders, oppas, tantes, ooms, het maakt niet uit! Het concert duurt één uur, waarin van alles aan bod komt: klappen, dansen, spelen, zingen, luisteren, klassieke muziek, jazz, voorlezen... en het allerleukste is dat de kinderen (en soms ook de ouders!) zelf mogen meedoen. Kom dus in groten getale en neem je vriendjes, buurkinderen, klasgenootjes mee!

2 oktober 2022: Groot Pretconcert

Het nieuwe SoWhatseizoen gaat weer van start! Vrolijke feestmuziek, dijenkletsers, partyhits en de polonaise. Zet je feestneus maar vast op..

6 november 2022: Koning Trolledrol slaat op hol

Een sprookjesachtig concert met lieve heksen, reuze gnomen, maffe kabouters, gekke elfjes en veel magie. Laat je betoveren!

4 december 2022: Pakjespiet is Kierewiet!

Piet valt van het dak (doe je mee?) en Sint swingt dat het een lieve lust is. Inclusief een flitscursus componeren met pepernoten.

8 januari 2023: Van oerknal tot slotakkoord

Een knalgoed Familieconcert met vuurwerkmuziek, een midwinterhoorn, een oliebollenwals en een daverend Slotakkoord om vrolijk het nieuwe jaar in te gaan.

5 februari 2023: Vlieg mee naar de maan

Trek maar een extra wolletje aan, want we gaan op een intergalactische reis. Leer de moondance met Erik en de grootste ster ben je zelf! Is de maan nou van kaas gemaakt?

5 maart 2023: Snertconcert

Alles loopt in de soep en het ensemble maakt er een soepzooitje van.. En wat staat er verder op het menu in de Keuken van SoWhat? Hemelse modder klanken, pralinerende trompetten, koek en zopie, en nog veel meer lekkers.

2 april 2023: Tokkie en de Tijdmasjien

Een beestachtig programma van formaat met getik en getok, gesis en gekrijs, gebrul gekwaak en getjilp. Met in de hoofdrol ons charmante kipje Tokkie!

7 mei 2023: Donder en bliksem!

Wat zit er toch in dat geheimzinnige koffertje? Het dondert, het bliksemt en er komen onverklaarbare zaken uit, en van wie is het eigenlijk?

4 juni 2023: Hieperdepiep!

SoWhat is jarig en iedereen mag komen! We trakteren op feestelijke klanken, smakelijke composities, toeters, bellen en slingers. Een vrolijk programma voor iedereen die ook wel eens jarig is.

Over de organisator