€ 146,45 – € 216,65

Spaans voor beginners - A2

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Stichting !Triggr

Middelweg 5

2461 CB Ter Aar

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Spaanse taalles voor beginners – A2

Ola! Spaans is op het Chinees na de meest gesproken taal ter wereld. De taal wordt niet alleen in Spanje gesproken maar ook bijna in heel Zuid- en Midden -Amerika. Door Spaans te leren kunt u zich dus redden in heel veel verschillende landen! Maak kennis met uitspraken, het alfabet en leer eenvoudige en toch zeer effectieve gesprekjes te voeren in het Spaans. Schrijf u in voor onze boeiende cursus Spaans en maak u deze wereldtaal eigen.

‘Con gusto’ betekent ‘met plezier’ en dat is precies wat we in deze cursus willen bereiken: met plezier Spaans leren en kennismaken met de Spaanstalige wereld. De communicatie staat centraal en aan de hand van gevarieerde opdrachten leert u al doende de Spaanse taal spreken, begrijpen en schrijven.

Deze lessen worden verzorgd door een Spaanse native speaker. Laura Ramirez Cats verzorgt de lessen met veel toewijding en plezier. Er wordt onder andere gewerkt uit het boek Caminos.

Niveau A1 is van 19:00-20:30 uur
Niveau A2 is van 20:30-22:00 uur

De lessen zijn op woensdagen.

* I.v.m. de corona-virus-ontwikkelingen worden een aantal lessen online, via een videocall-verbinding live gegeven. Voor zolang als dat nodig is. Zodra het weer mogelijk is om met elkaar in één fysieke ruimte te zijn, doen we dat weer. We ontvangen jullie graag in het !Triggr gebouw! *

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stichting !Triggr

Middelweg 5

2461 CB Ter Aar

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen