€ 45 – € 50

Space Connect 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Space Expo Noordwijk

Keplerlaan 3

2201 AZ Noordwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Spectaculair Afterwork-Event in Space! ’50 jaar Maanlanding’ met buitenaardse optredens en een exclusieve presentatie van André Kuipers.

Over dit evenement

Vrijdag 28 juni 2019 | 17.00-20.00 uur | Space Expo Noordwijk.

Early Bird tickets: €45,- p.p., te reserveren t/m 16 mei 2019 | Regular tickets: €50,- p.p. te reserveren v.a. 17 mei 2019 | Incl. drankjes, hapjes & unieke optredens | VIP tickets: €195,- p.p. Verras uw relaties of personeel met dit unieke arrangement!

Info, aanmelden VIP-arrangement en meer dan 10 tickets bestellen: spacegala@nexclusive.nl | 06-25028473.

Exclusieve uitnodiging, speciaal voor u!

Dit jaar is het precies 50 jaar geleden dat de hele wereld aan de buis zat gekluisterd toen de eerste mens, Neil Armstrong, op 20 juli 1969 de eerste stappen op de maan zette. Terwijl Armstrong dit deed sprak hij de legendarische woorden: “That's one small step for a man, one giant leap for mankind”.

Deze historische gebeurtenis vieren we graag met u tijdens een feestelijke netwerkbijeenkomst op vrijdag 28 juni 2019 in Space Expo. Te midden van raketten en ons spectaculaire maanlandschap waant u zich in hogere sferen.

Buitenaardse presentaties en optredens

ESA astronaut André Kuipers geeft u een exclusieve presentatie over 50 jaar Maanlanding: Hoe waren de eerste maanreizen, welke actuele plannen liggen er om weer terug te gaan naar de maan en wat is daar allemaal voor nodig? André Kuipers vertelt het u in een bijzondere en boeiende presentatie. Daarnaast zijn er buitenaardse optredens en presentaties van een kunstenaar, wetenschapper en kunt u luisteren naar geweldige space-muziek, live gecreëerd door een visual & sound artist met behulp van ultrasone radiogolven. Kortom, dit wordt een unieke middag en avond!

Loterij

Naast deze optredens en ontmoetingen is er een loterij. De opbrengst hiervan wordt gebruikt om de komende jaren onze bezoekers blijvend te inspireren met de wonderen van de ruimte en hen aan te moedigen om beter voor onze kwetsbare planeet aarde te zorgen. Voorafgaand aan het event stellen wij u in de gelegenheid om mee te bieden op drie unieke veilingkavels, deze worden vooraf via een digitale stille veiling aangeboden.

Space Gala

Deze mooie bijeenkomst wordt dit jaar georganiseerd in plaats van het gebruikelijke Space Gala. Space Connect wordt, net als het gala, mede mogelijk gemaakt door onze partner Radisson Blu Palace Hotel en diverse andere betrokken sponsors. In 2020 is het Space Gala weer terug en vindt de jubileumeditie plaats.

Let’s meet & connect in Space!

Kom samen met uw collega’s, partner en/of relaties naar dit feestelijke ‘Afterwork-Event in Space’. Zowel bedrijven uit de ruimtevaartsector als uit andere sectoren zijn van harte welkom. U gaat vol inspiratie en nieuwe ontmoetingen weer naar huis.

Een ruimtelijke groet,

Bestuur Space Expo

‘Maanzinnig’ VIP-arrangement

Beleef Space Connect als VIP, op de eerste rang aan de Catwalktafel in de ‘Central Core’. Op nog geen meter afstand geniet u van sprekers, entertainment, hapjes en drankjes. Als VIP gast wordt u, voordat het event van start gaat, om 15.30 ontvangen door museumdirecteur Rob van den Berg, u krijgt een rondleiding van hem met de meest bijzondere verhalen.

Bij de Soyuz Capsule wordt u ontvangen met champagne en proost u op de toekomst. U wordt verwend met oesters en andere luxe hapjes. Tijdens de meet & greet met André Kuipers gaat u samen met deze legendarische astronaut en uw eventuele gasten op de foto bij de Soyuz Capsule! Na afloop krijgt u een leuk aandenken met handtekening van André als herinnering aan deze memorabele ontmoeting.

U draagt hiermee uiteraard bij aan het goede doel. Als dank zetten wij uw bedrijfslogo op het sponsor overzicht.

Prijs: € 195,- p.p. (vanaf 2 personen, inclusief VIP activiteiten, entree, drankjes en maaltijd vervangende hapjes).

Aanmelding VIP-arrangement en info: spacegala@nexclusive.nl of 06-25028473.

Veel dank aan de sponsors:

Event producer:

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Space Expo Noordwijk

Keplerlaan 3

2201 AZ Noordwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen