€ 45 – € 49

Space Connect 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Space Expo Noordwijk

Keplerlaan 3

2201 AZ Noordwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
’50 jaar Maanlanding’ met 'buitenaards' optreden en een exclusieve presentatie van André Kuipers.

Over dit evenement

Vrijdag 28 juni 2019 | 17.00-20.00 uur | Space Expo Noordwijk.

Dit jaar is het precies 50 jaar geleden dat de hele wereld aan de buis zat gekluisterd toen de eerste mens, Neil Armstrong, op 20 juli 1969 de eerste stappen op de maan zette. Terwijl Armstrong dit deed sprak hij de legendarische woorden: “That's one small step for a man, one giant leap for mankind”.

Deze historische gebeurtenis vieren we graag met u tijdens een feestelijke bijeenkomst op vrijdag 28 juni 2019 van 17.00-20.00 in het ruimtevaartmuseum Space Expo in Noordwijk, tussen de raketten en ons spectaculaire maanlandschap.

Tip: Verras uw relaties of personeel met dit unieke aanbod!

André Kuipers: Exclusieve presentatie over maanreizen

ESA-astronaut André Kuipers geeft u een boeiende presentatie over ‘Terug naar de Maan’. Hoe waren de eerste maanreizen, we blikken o.a. terug op die bijzondere maanreis met een raket die minder technologie bevatte dan er nu in een mobiele telefoon zit. En we nemen een kijkje in de toekomst; welke actuele plannen liggen er om weer terug te gaan naar de maan en wat is daar allemaal voor nodig?

Verrassende presentatie, indrukwekkende film en een 'buitenaards' optreden

De kunstenaar en innovator Daan Roosegaarde maakt ons d.m.v. een indrukwekkend filmpje, bewust van het ruimteafval dat rond onze aarde zweeft, alsmaar toeneemt en het belang om dit op te ruimen. Meer dan 8,1 miljoen kg afgebroken stukken van satellieten of raketten van 10 cm of groter kunnen door botsingen onze digitale communicatie storen, ruimtevaarders bedreigen en het in de toekomst zelfs onmogelijk maken nog de ruimte in te gaan.

Ole Hellfritzsch van Poly vertelt over communicatie in de ruimtevaart. Neil Armstrong sprak zijn legendarische woorden door zijn Poly-headset toen hij voet zette op de maan. Anno 2019 is de ruimtevaarttechnologie van Poly niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Ole vertelt over de rol van communicatie bij de maanlanding én de ontwikkelingen in de vijftig jaar sindsdien. De replica van de Snoopy-headset die Armstrong droeg is speciaal tijdens dit event te bewonderen.

U kunt luisteren naar ‘buitenaardse’ Space-muziek, live gecreëerd door een visual & sound artist. Piet Jan Blauw creëert geluiden door ultrasone radiogolven te manipuleren met de weerstand van het lichaam met zelfgemaakte futuristische instrumenten. Kortom, dit wordt een unieke middag en avond!

TV-presentator Bert Kuizenga

De presentatie ligt in handen van de sympathieke acteur en TV-presentator Bert Kuizenga.

Tickets € 49,- p.p. inclusief alle hapjes en drankjes:

De aanmeldingen stromen binnen, zorg dat u er ook bij bent en reserveer nu voor slechts € 49,- p.p. inclusief alle hapjes en drankjes. Er zijn nog 19 tickets beschikbaar voor het 'maanzinnige' VIP-arrangement, scroll naar onder voor meer info. Don’t miss it!!

Ruimtevaart

Door de ruimtevaart kunnen we de uitdagingen op aarde zoals klimaatverandering, smelten van het ijs en plastic in zee in beeld brengen en monitoren. Met dit event willen we u inspireren door de mogelijkheden die de ruimtevaart hier biedt en u aanmoedigen hierover het gesprek aan te gaan en ruimtevaart als belangrijke innovator nog beter op de kaart te zetten.

Infotainment

Het wordt een sterk infotainment programma in een spannende ruimtesfeer, waarbij we aandacht vragen voor duurzaamheid en onze kwetsbare planeet aarde.

‘Maanzinnig’ VIP-arrangement

Beleef Space Connect als VIP, op de eerste rang aan de Catwalktafel in de ‘Central Core’. Op nog geen meter afstand geniet u van sprekers, entertainment, hapjes en drankjes. Als VIP gast wordt u, voordat het event van start gaat, om 15.30 ontvangen door museumdirecteur Rob van den Berg. U krijgt een rondleiding van hem met de meest bijzondere verhalen over de meest unieke voorwerpen.

Bij de Soyuz Capsule wordt u ontvangen met champagne en proost u op de toekomst. U wordt hier verwend met oesters en andere luxe maaltijd vervangende hapjes. U neemt plaats in de Soyuz Capsule op de stoel van de legendarische astronaut André Kuipers en dit wordt door een professionele fotograaf vastgelegd. Na afloop krijgt u een leuk aandenken als herinnering aan dit memorabele event. Als u dit arrangement boekt zorgen wij dat uw logo onder de aandacht komt bij een groot aantal bedrijven en particulieren.

Space Gala 2020

Space Connect wordt dit jaar georganiseerd in plaats van het jaarlijkse Space Gala en net als het Gala mede mogelijk gemaakt door onze partner Radisson Blu Palace Hotel en diverse andere betrokken sponsors zoals de Rabobank, Decos en Poly. In 2020 is het Space Gala weer terug en vindt de jubileumeditie plaats.

Let’s meet & connect in Space!

Kom samen met uw partner, vrienden, collega’s en/of relaties naar dit feestelijke ‘Event in Space’. Dresscode is business-casual en iedereen is van harte welkom! U gaat vol inspiratie en nieuwe ontmoetingen weer naar huis!

Tickets, aanmelden, sponsoring en info

Tickets: € 49,- p.p. incl. drankjes & hapjes.

VIP tickets: € 195,- p.p. incl. VIP activiteiten, champagne, drankjes & luxe hapjes. Nog 19 tickets beschikbaar....

Tickets bestellen? Druk op de button TICKETS.

Info & aanmelden VIP: spacegala@nexclusive.nl | 06-25028473.

Veel dank aan de sponsors:

Event producer:

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Space Expo Noordwijk

Keplerlaan 3

2201 AZ Noordwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen