€ 45 – € 50

Space Connect 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Space Expo Noordwijk

Keplerlaan 3

2201 AZ Noordwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Spectaculair Event in Space! ’50 jaar Maanlanding’ met buitenaardse optredens en een exclusieve presentatie van André Kuipers.

Over dit evenement

Vrijdag 28 juni 2019 | 17.00-20.00 uur | Space Expo Noordwijk.

Early Bird tickets: €45,- p.p. incl. drankjes & hapjes, te reserveren t/m 29 mei 2019.

Regular tickets: €50,- p.p. incl. drankjes & hapjes, te reserveren v.a. 30 mei 2019.

VIP tickets: €195,- p.p. scroll naar beneden voor info. Tip: Verras uw relaties of personeel met dit unieke arrangement!

Info & aanmelden VIP: spacegala@nexclusive.nl | 06-25028473.

Feestelijke bijeenkomst tussen raketten en maanlandschap

Dit jaar is het precies 50 jaar geleden dat de hele wereld aan de buis zat gekluisterd toen de eerste mens, Neil Armstrong, op 20 juli 1969 de eerste stappen op de maan zette. Terwijl Armstrong dit deed sprak hij de legendarische woorden: “That's one small step for a man, one giant leap for mankind”.

Deze historische gebeurtenis vieren we graag met u tijdens een feestelijke bijeenkomst op vrijdag 28 juni 2019 in Space Expo. Tussen de raketten en het spectaculaire maanlandschap waant u zich in hogere sferen!

André Kuipers: Exclusieve presentatie over maanreizen

ESA astronaut André Kuipers geeft u een exclusieve presentatie over 50 jaar Maanlanding: Hoe waren de eerste maanreizen, welke actuele plannen liggen er om weer terug te gaan naar de maan en wat is daar allemaal voor nodig? André Kuipers vertelt het u in deze bijzondere en boeiende presentatie.

Verrassende 'buitenaardse' presentaties en optredens

Daarnaast zijn er buitenaardse optredens en presentaties van een innovatieve kunstenaar, wetenschapper en kunt u luisteren naar geweldige Space-muziek, live gecreëerd door een visual & sound artist met behulp van ultrasone radiogolven. Hapjes en drankjes zijn inbegrepen. Kortom, dit wordt een unieke middag en avond!

Goed doel

Door de ruimtevaart kunnen we problemen op aarde in beeld brengen en monitoren. De opbrengst van dit event wordt gebruikt om een deel van de tentoonstelling te vernieuwen. Zo kan Space Expo de bezoekers blijvend inspireren met de wonderen van de ruimte en hen aanmoedigen om beter voor onze kwetsbare planeet aarde te zorgen en daarnaar te handelen. Door te komen draagt u daaraan bij.

Space Gala 2020

Space Connect wordt dit jaar georganiseerd in plaats van het jaarlijkse Space Gala en net als het Gala mede mogelijk gemaakt door onze partner Radisson Blu Palace Hotel en diverse andere betrokken sponsors. In 2020 is het Space Gala weer terug en vindt de jubileumeditie plaats.

Let’s meet & connect in Space!

Kom samen met uw partner, vrienden, collega’s en/of relaties naar dit feestelijke Event in Space. Dresscode is business-casual en iedereen is van harte welkom! U gaat vol inspiratie en nieuwe ontmoetingen weer naar huis!

‘Maanzinnig’ VIP-arrangement

Beleef Space Connect als VIP, op de eerste rang aan de Catwalktafel in de ‘Central Core’. Op nog geen meter afstand geniet u van sprekers, entertainment, hapjes en drankjes. Als VIP gast wordt u, voordat het event van start gaat, om 15.30 ontvangen door museumdirecteur Rob van den Berg, u krijgt een rondleiding van hem met de meest bijzondere verhalen.

Bij de Soyuz Capsule wordt u ontvangen met champagne en proost u op de toekomst. U wordt verwend met oesters en andere luxe hapjes. Tijdens de meet & greet met André Kuipers gaat u samen met deze legendarische astronaut en uw eventuele gasten op de foto bij de Soyuz Capsule! Na afloop krijgt u een leuk aandenken met handtekening van André als herinnering aan deze memorabele ontmoeting.

U draagt hiermee bij aan het goede doel en als dank zorgen wij dat uw logo onder de aandacht komt bij een groot aantal bedrijven en particulieren.

Prijs: €195,- p.p. (inclusief VIP-activiteiten, entree, drankjes en maaltijd vervangende hapjes).

Aanmelding VIP-arrangement en info: spacegala@nexclusive.nl of 06-25028473.

Veel dank aan de sponsors:

Event producer:

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Space Expo Noordwijk

Keplerlaan 3

2201 AZ Noordwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen