Spanningen - Verdiepingsworkshop horizontaal organiseren

Spanningen - Verdiepingsworkshop horizontaal organiseren

Venster Acties en details

€ 45 – € 295

Datum en tijd

Locatie

Bord&Stift

121-2 Haarlemmerstraat

1013 EN Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

In deze workshop leer je alles over spanningen: hoe kunnen spanningen jouw organisatie verder helpen?

Over dit evenement

👫 Voor wie is deze workshop?

Voor mensen die al binnen een zelfsturende organisatie werken of wanneer je de eerste stappen richting zelforganisatie aan het zetten bent. Er is plek voor 12 deelnemers, we houden het graag kleinschalig zodat er veel ruimte is voor uitwisseling.

💬 Wat zeiden deelnemers over onze eerdere workshops

"Strak georganiseerd, nuttige tips en tricks, proces van de workshop zelf was ook mooi horizontaal. Bord&Stift spreekt uit ervaring en dat merk je."
"Prettige samenkomst van een groep like-minded mensen, waarbij een eerste glimps wordt gegeven van hoe horizontaal organiseren kan werken."
"De workshop vond ik inspirerend, met name omdat het zo praktisch was. Voor mijn gevoel kan ik direct aan de slag. Ook de interactie met de andere deelnemers vond ik heel waardevol."

🏄‍♀️ Wat gaan we doen?

We gaan aan de slag met de theorie, want waarom is het belangrijk om spanningen op tafel te krijgen in je bedrijf? En we gaan veel oefenen. Hoe werkt het voor jou? Welke werkvormen bestaan er allemaal om spanningen uit te nodigen en daar productief mee verder te kunnen? We geven een aantal voorbeelden en we geven je concrete tools mee naar huis om er in je eigen bedrijf mee aan de slag te gaan.

🌱 Waarom zou ik meedoen aan deze workshop?

Elke keer als iemand een spanning heeft op het werk is dat eigenlijk een brokje heel nuttige informatie, waardoor je bedrijf steeds weer verder kan ontwikkelen. Maar hoe nodig je jezelf en je collega's uit om die informatie met een goede energie op tafel te leggen? Dat is precies waar we in de workshop mee aan de slag gaan!

💚 En waarom is Bord&Stift eigenlijk geschikt om deze workshop te geven?

Terechte vraag! Eerlijk is eerlijk, naast Bord&Stift zijn er een hoop andere bedrijven die óók heel goede workshops geven in zelforganisatie, dus als je voor een ander kiest, no hard feelings. Waar wij goed in zijn:

  • Ons eerlijke verhaal delen, we maken het niet mooier dan het is
  • We hebben het zelf allemaal moeten uitvogelen, we kennen dus niet alleen de theorie, maar ook de weerbarstige praktijk
  • Veel aandacht voor jou als persoon in de workshop, zodat je ook echt naar huis gaat met dingen die relevant zijn voor jou

🙋 Ik wil graag een collega meenemen naar de workshop, kan dat?

Ja zeker! Dat raden we zelfs aan, dan kun je namelijk samen reflecteren op de workshop en de opgedane kennis meteen toepassen in jullie organisatie. Daarom mag je een collega meenemen voor 50% korting. Vul de code 'COLLEGA' in bij aanschaf van het tweede ticket en de korting wordt automatisch verrekend.

📅 Ik kan niet op deze datum, maar ik wil wel graag meedoen, wat nu?

Aiii jammer, we gaan je missen! Grofweg zijn er dan twee opties

  1. Check onze andere workshopdata (misschien wordt deze workshop nog een keer gegeven)
  2. We kunnen de workshop ook in-house bij jullie organisatie geven. Stuur ons een mailtje via contact@bordenstift.nl.

🍝 Een kijkje in de keuken bij Bord&Stift:

Delen met vrienden