Gratis

SPARK Breakfast Meet-up

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

SPARK Lab

Graafsebaan

3

5248JR Den Bosch

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het voorjaar is begonnen, de vogeltjes fluiten dus lekker vroeg 'uit de veren' voor een inspirerende ontbijtsessie. Wie wil dat nu niet? Genietend van een heerlijk ontbijt zal SPARK haar relaties de komende maanden trakteren met mooie verhalen en kunsten van onze bewoners op de campus. Leap3Dzal aftrappen op 8 juni. Het programma start om 7.45 uur met inloop en eindigt uiterlijk 9.15 uur. Ben er snel bij!

Leap3Dis dé specialist op het gebied van 3D laserscanning en 3D modelleren van bestaande situaties: as-built2BIM. Hiermee creëren zij betrouwbare as-built 3D modellen voor transformatie of renovatie of retrofit. De meerwaarde voor de afnemer is betrouwbare as-built gegevens, reductie faalkosten en kortere bouwtijd.

Leap3Dwerkt in de bouw, civiel en de industrie. Opdrachtgevers zijn o.a. ingenieursbureaus, aannemers, gemeenten, projectontwikkelaars en architecten.

Wilt u ook weten wat Leap3Dnu eigenlijk precies doet? Wilt u meer weten wat de toegevoegde waarde voor u kan zijn? Of wilt u gewoon weten wat deze innovatieve techniek inhoudt?

Kom dan zeker naar deze ontbijtsessie op 8 juni. De sessie is klein van opzet, praktisch van aard en laat u hands-on zien wat laserscanning inhoudt. Tevens kunt u met een VR-bril door speciale modellen lopen om te ervaren hoe een gebouw, wat gemoduleerd is, er in het ‘echt’ uitziet.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

SPARK Lab

Graafsebaan

3

5248JR Den Bosch

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen