Gratis

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Kaaihallen

De Tramkade 26

5211WJ Den Bosch

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Beste makers en vernieuwers van 073 en omgeving

Waarschijnlijk heb je al iets beters te doen op 1 juli 2017. Je bent namelijk bezig je prototype te testen op het grasveldje om de hoek. Of je hebt een afspraak met de wethouder om je innovatieve oplossing voor openbare verlichting te bespreken. Misschien ben je aan het rondneuzen tussen recycled materiaal voor je biobased stoeptegel. Of vier je met je studiegenoten dat je de wereld all electric hebt rondgereisd.

Goed, druk ben je vast, maar dat alles wat jou als maker van al die innovatieve oplossingen voor stedelijke proble- men bezig houdt, verder brengt of een podium geeft, bieden wij jou op één middag aan. Dat is pas e ciënt!

Zet de eerste juli van 2017 in je agenda, trommel je vrienden op en laat jouw ‘urban innovation’ aan het grote publiek zien. SPARK Campus, je weet wel die innovatie- campus van Heijmans, TU/e, Avans Hogeschool, Provincie Noord-Brabant en de gemeente ’s-Hertogenbosch, organiseert dan een tof Makers Event. Geen beurs of verkoopevenement, maar hier draait het echt om het maken. En daar ben jij van harte welkom als exposant!

Wat bieden we je: een plekje op ons makers event op
1 juli aanstaande van 14:00 tot 17:00 uur bij de Tramkade in Den Bosch. Een groot en breed publiek: van bewoners, geïnteresseerden, studenten, CEO’s tot bestuurders, ze komen allemaal. Aansluiting op PR van het event.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Kaaihallen

De Tramkade 26

5211WJ Den Bosch

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen