Meerdere data

Sparren in het bos

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Goirle

Kerkstraat 1

5051 LA Goirle

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Een lekkere wandeling in je bossen waarbij we één op één contact hebben waarin jij je verhaal kan doen

Over dit evenement

Ben jij (hoog) gevoelig en/of geadopteerd en zit je veel in je hoofd? Ben je op zoek naar meer rust in je leven? Wil je graag meer balans en harmonie?

Dan is dit cadeautje voor jou! Wat is er fijner dan een lekkere wandeling in de bossen? Tijdens deze wandeling staan vertrouwen en veiligheid centraal. Je mag hier jouw verhaal doen en zonder oordeel kijken naar de dingen waar jij tegenaan loopt. Vanuit hier kunnen we samen kijken of je positieve verandering in gang wil zetten en op welke manier. Wanneer jij dat graag wil, vertel ik over wat Klankschaal Therapie en Coaching voor jou zou kunnen betekenen.

Het is een één op één contactmoment waarbij jij voorafgaand een kort intake formulier invult. Vrijuit praten kan soms al heel erg verhelderend werken.

Waarom het gratis is? Zeker in deze bijzondere tijden is het belangrijk om wat liever te zijn voor onszelf, maar ook voor elkaar. Het is niet alleen mijn werk, maar ook mijn passie. Daarnaast lijkt het me uiteraard leuk als ik je meerdere keren zou mogen verwelkomen!

Waar: In periodes van lockdown zullen de afspraken niet live zijn, wel zou het mij heel erg leuk lijken om los van elkaar in het bos te wandelen en te bellen. Wanneer jij jezelf aanmeldt, ontvang je hier meer informatie over.

Meer weten? Kijk op: http://yaocoaching.com/sparren-in-het-bos/

Delen met vrienden

Locatie

Goirle

Kerkstraat 1

5051 LA Goirle

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen