Speakup Innovation Challenge

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Speakup

6 Institutenweg

7521 PK Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Speakup ontwikkelt oplossingen voor (real time) telecommunicatie tussen mensen. We denken na over vaste en mobiele telefonie, over de cloud en alle mengvormen die we maar kunnen verzinnen. Van 20 tot en met 22 januari 2017 organiseren wij de Speakup Innovation Challenge. Wij dagen onszelf uit om binnen 3 dagen een tof product te ontwikkelen, en we vinden het tof als jij de handschoen met ons oppakt!

Wij stellen ons kantoor beschikbaar! En een snelle concept-pitch om je op gang te helpen.
Eten, drinken, snacks, verse koffiebonen-koffie, alles wat jij nodig hebt, zodat jij kunt blijven gaan.

Jij neemt jezelf mee! Je creativiteit, je passie en je technische vaardigheden. Oh, en je laptop.
Vergeet ook vooral je goede humeur niet, zodat we relaxed met elkaar mooie dingen kunnen maken.

Doe mee!

Dus, vind jij het tof om mee te denken en om mee te werken aan het ontwikkelen en opleveren van een eindproduct binnen drie dagen? Ben je student en wil je kennis maken met het bedrijfsleven en door samenwerking met jouw team tot een te gekke eindoplevering te komen? Ben je geen student (meer) maar houd je van toffe dingen ontwikkelen? Doe mee!

Een greep uit de onderwerpen:

Voicemail – reinvented

Voicemail is al zo oud als de spreekwoordelijke weg naar Kralingen. Toch wordt er nog steeds veelvuldig gebruik van gemaakt. Maar wat kan er beter? Speakup mailt haar gebruikers nu al de audiobestanden, maar hoe handig was die iPhone Visual Voicemail, en wat zouden we kunnen als we een Speech-to-text engine erbij klussen?

De fax – wie kent 'em nog?

KPN kondigde onlangs aan haar gratis faxdienst (op 084-nummers) te gaan stoppen. Alternatieven zat, maar kan het nou echt niet handiger dan emailen met PDFjes?

WebRTC – telecom in je webbrowser

WebRTC is een techniek om spraak en beeld in je webbrowser mogelijk te maken. Speakup heeft al een aantal webtoepassingen voor bijvoorbeeld doorverbinden van gesprekken en inzicht in bellers bij bedrijven. Maar een echte brug tussen WebRTC apps en de 'traditionele' telecomwereld, daar zijn er nog niet zo veel van. Help jij die te realiseren?

Barbarians at the gate!

Cybercrime is aan de orde van de dag, en Speakup blijft alert. Onze bewakingssystemen houden ons netwerk in de gaten en alarmeren wanneer er verdacht gedrag wordt gezien. Maar de boeven worden steeds slimmer. Help jij ons de boeven nog eerder te vangen?

Jouw idee hier?

Heb jij ook een geniaal idee dat te maken heeft met telecommunicatie, de werk/prive balans en toenemende grip van de smartphone op ons leven? Kom maar op! Wij hebben er zin in die challenge met je op te pakken.
Datum en tijd

Locatie

Speakup

6 Institutenweg

7521 PK Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen