Speeddate event tijdens DCC 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Jaarbeurs

1 Jaarbeursplein

3521 AL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

CORONA-UPDATE 22-04-2020:
De Heroes Dutch Comic Con 2020 die zou plaatsvinden op zaterdag 4 en zondag 5 juli 2020 is geannuleerd en de speeddate sessies daarmee ook. Wanneer bekend is geworden wat de nieuwe data zijn, zullen we deze pagina updaten. Naar verwachting zullen de vergeven speeddate tickets gewoon geldig zijn op de nieuwe datum.

Wil jij meedoen met één van de speeddate sessies tijdens de Heroes Dutch Comic Con 2020? Dat kan! Zowel op zaterdag als op zondag worden er 4 speeddate sessies gehouden. Voor elke sessie zijn er in totaal 40 plaatsen beschikbaar. Wees er snel bij, want de plekken zullen snel vergeven zijn.

De minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar. Een andere voorwaarde is dat je vrijgezel bent. Het is niet bedoeld om alleen maar nieuwe mensen te ontmoeten, maar iemand te ontmoeten waar je mogelijk een romantische relatie mee zou kunnen opbouwen. Bij het aanmelden voor een speeddate sessie, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden voor het speeddaten. Daarom kun je alleen een ticket voor jezelf reserveren, niet namens iemand anders. Bovendien kun je alleen meedoen aan het speeddaten wanneer je ook een ticket hebt voor de Dutch Comic Con 2020 die geldig is op de dag van de speeddate sessie waar je aan mee wilt doen.

Klik hiernaast op de groene knop "registreer" om een gratis ticket te kiezen voor één van de speeddate sessies. Als jij een ticket hebt ben je verzekerd van een plekje tijdens de speeddate sessie van jouw keuze. Zijn de tickets voor een sessie op? Dan zullen er een beperkt aantal reserve-tickets voor die sessie beschikbaar worden. Met zo'n ticket ben je NIET verzekered van deelname, maar je hebt kans dat je alsnog mee zou kunnen doen, mocht iemand anders niet op komen dagen. Heb je een ticket of een reserve-ticket? Meld je dan minimaal een kwartier voor het begin van de sessie aan bij het speeddaten. De volgorde van reserve-ticket houders gaat op volgorde van aanmelden op deze site.

Er zijn hetero sessies met leeftijdscategorieën en 1 LGBT sessie.
Ben je een man die valt op vrouwen? Kies dan een ticket hetero - man.
Ben je een vrouw die valt op mannen? Kies dan een ticket hetero - vrouw.
Ben je iets anders dan hetero? Kies dan een ticket LGBT.
Ben je zowel geïnteresseerd in mannen als vrouwen? Dan kun je besluiten om zowel aan een hetero sessie als een LGBT sessie mee te doen.
Voor de hetero sessies geldt: kies de leeftijdscategorie waar jij in valt ten tijde van de con.
Kun je geen ticket meer kiezen die bij jou past? Tijdens de beurs kun je je nog vrij aanmelden voor de laatste speeddatesessie van de dag (zaterdag 15:45 - 17:00 uur of zondag 15:30 - 16:45 uur). Voor vrouwen zijn hier vooraf tickets beschikbaar, voor mannen niet. We hebben namelijk tijdens de laatste edities veel mannen tijdens de beurs moeten teleurstellen.

Wanneer je je keuze hebt doorgegeven, kijg je het ticket naar je toe gemaild. Neem dit ticket geprint of op je mobiel mee naar de beurs. Dit ticket is namelijk je toegangsbewijs tot de speeddate sessie van jouw keuze.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Jaarbeurs

1 Jaarbeursplein

3521 AL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen