Speeddate met een brugklasser (donderdag 28 januari)

Venster Acties en details

Geannuleerd

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Reijnier Vinkeleskade 53

53 Reijnier Vinkeleskade

1071 SW Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kom samen met een vriend(in) langs voor een leuk gesprek!

Over dit evenement

Tot onze spijt moeten wij, i.v.m. de verlengde lockdown, alle speeddates annuleren. Gelukkig kun je in ieder geval nog deelnemen aan onze webinars, en onder voorbehoud aan onze lesjesmiddagen. Zie fonsvitae.nl/komkennismaken voor meer informatie. We hopen je gauw on- of offline te verwelkomen!

---------------------------

Onze brugklasleerlingen zijn in de afgelopen maanden heuse Fons-ervaringsdeskundigen geworden, en ze spreken jou graag over hun school! Kom dus -samen met een vriend(in) die ook basisscholier is, voor de gezelligheid - bij ons langs voor een informeel 'flitsgesprek' (ca. 10 minuten), vol eerlijke antwoorden.

Om zoveel mogelijk wachten te voorkomen, vragen we je om je vooraf aan te melden voor een tijdsslot. Klik hiervoor op de groene knop 'Registreer' (die vanaf 13 januari om 9.00u verschijnt)* en neem op de dag zelf je inschrijfbewijs mee.

Tot gauw op het Fons; onze brugklassers kijken ernaar uit om jou en je vriend(in) te ontmoeten!

* Om iedereen een eerlijke kans te geven om deel te nemen, gaat de aanmelding pas op 13 januari om 9.00u open (en dan verschijnt ook de groene knop 'Registreer'). Oorspronkelijk was dit 11 januari, maar i.v.m. de mogelijke verlenging van de lockdown hebben we de openstelling verschoven. De eerste helft van alle speeddate-plaatsen wordt op dat moment beschikbaar gesteld, en de tweede helft vanaf 18 januari.

Locatie

Reijnier Vinkeleskade 53

53 Reijnier Vinkeleskade

1071 SW Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen