Speeddaten in Utrecht met singles van 25-38 jaar

Venster Acties

Speeddaten in Utrecht met singles van 25-38 jaar

Kom speeddaten en ontmoet 15-20 leuke singles op één avond! Een geweldige ervaring en wie weet wat het je brengt... ❤

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

LIEMÈS Food District 11 Proostwetering 3543 AB Utrecht Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Ontmoet je graag een groot aantal singles in korte tijd, dan is speeddaten iets voor jou! Tijdens een speeddate van About Love heb je ongeveer 15-20 dates van 4 minuten. Wanneer de bel klinkt, schuift de helft van de singles door naar de volgende tafel. Op je datekaart geef je aan met wie je verder in contact wilt komen.

Het speeddaten vindt plaats bij Liemès, een heerlijk ruim restaurant. We hebben een apart gedeelte van deze gezellige locatie gereserveerd, zodat je alle privacy hebt tijdens je dates.

Liemès ligt aan de rand van Utrecht Leidsche Rijn en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De locatie heeft een grote parkeerplaats; parkeren is de eerste 2 uur gratis en daarna slechts €1,- per uur.

Binnen een dag na de speeddate ontvang je van ons een e-mail met de voornaam en het e-mailadres van de singles met wie je een match hebt.

De meeste speeddaters kunnen we verrassen met een of meerdere matches, maar mocht je (om welke reden dan ook) geen match hebben, dan is je volgende speeddate gratis!