€ 64,12

Speeddaten voor ondernemers

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Markt 5

5 Markt

7131 DG Lichtenvoorde

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Vergeet netwerken, begin met daten!

Zie je door de netwerkborrels het bos niet meer? Ook klaar met alle events waar je jezelf weer moet presenteren. Of het aanhoren van langdradige verhalen van je collega’s? Word je al zenuwachtig van de gedachte dat je jezelf weer moet pitchen. Of heb je er eigenlijk ook gewoon helemaal geen zin (meer) in?

Dat snap ik! Tijd voor het nieuwe netwerken...

Netwerken gaat niet iedereen gemakkelijk af en als je er geen lol in hebt, dan ga je nooit waardevolle relaties opbouwen. Maar jij en ik weten allebei hoe belangrijk een tof netwerk is. Waarom er dan geen feestje van maken?

Vanaf nu creëer je met gemak relaties die er écht toe doen. Niet puur gebaseerd op je onderneming, maar juist op je overtuigingen.

Klikt het met elkaar? Wil je dat niet altijd weten voordat je een relatie met iemand aangaat?

Creër een omgeving die jou energie geeft en die je verder helpt.

Speeddaten! Het netwerken voor de nieuwe generatie ondernemers.

Ook voor stelletjes en teams…


Wat kun je verwachten tijdens deze avond?

Laat de visitekaartjes maar thuis, want vanavond gaat het helemaal anders. Geen ‘verkooppraatjes’ of pitches. Vliegensvlug leer jij je collega ondernemers écht kennen.

De hele avond wordt voor je verzorgd. Je hoeft niet na te denken over hoe je jezelf voorstelt of wat je hoopt dat anderen over jou zullen onthouden. Ik zorg ervoor dat de juiste ondernemers jou gaan onthouden. Je hoeft er alleen maar te zijn en plezier te hebben.

Aan het einde van de avond ga jij naar huis met te gekke nieuwe contacten met ondernemers met wie je normaal nooit de samenwerking had opgezocht. Niet om tafel omdat jullie hetzelfde bedrijf hebben of elkaar een dienst verlenen, maar juist omdat jullie elkaar snappen. Het klikt. Simple as that.

Binnen no-time heb jij de ideale omgeving voor jezelf gecreëerd met mensen die jou snappen en je energie geven. Die je kunt bellen als je tegen een probleem aanloopt. Die je echt vertrouwt en met wie je op één level communiceert.

Zo wordt jouw netwerk écht waardevol!

P.S. Welke leuke man of vrouw moet hier ook echt bij zijn?

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Markt 5

5 Markt

7131 DG Lichtenvoorde

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen