Speeddaten voor singles van 24-36 jaar in Utrecht

Venster Acties

Speeddaten voor singles van 24-36 jaar in Utrecht

Kom speeddaten in Utrecht en ontmoet 15-20 leuke singles!

Door About Love

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 15 jun. 2023 19:30 - 22:00 CEST

Locatie

Anne&Max Burgemeester Reigerstraat 15 3581KJ Utrecht Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Hoe werkt het speeddaten?

Al vele jaren organiseren we speeddates in Utrecht. Ontmoet je graag een groot aantal singles in korte tijd, dan is speeddaten iets voor jou! Tijdens een speeddate heb je ongeveer 15-20 dates van 4 minuten. Wanneer de bel klinkt, schuift de helft van de singles door naar de volgende tafel. Op je datekaart geef je aan met wie je verder in contact wilt komen.

Locatie

Het speeddaten vindt plaats bij Anne&Max, een sfeervol en zeer ruim opgezet restaurant. We hebben het hele restaurant gereserveerd, zodat je alle privacy hebt tijdens het daten.

Matchmail!

Binnen een dag na de speeddate ontvang je van ons een e-mail met de voornaam en het e-mailadres van de singles met wie je een match hebt. De meeste speeddaters kunnen we verrassen met een of meerdere matches, maar mocht je (om welke reden dan ook) geen match hebben, dan is je volgende speeddate gratis!

Kom je ook speeddaten bij About Love?

Heb je zin in een avond vol ontmoetingen in Utrecht? Schrijf je dan nu in voor deze speeddate! Bij About Love ben je in goede handen; wij zijn een ervaren speeddate-organisatie met uitstekende recensies en bieden speeddates aan voor de laagste prijs.

Date je mee? >> https://aboutlove.nl/event/details/24-36-jaar-3/

Over de organisator

Georganiseerd door
About Love