€ 15

Speel mee met het NJSO

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amstelkerk

Amstelveld 10

1017 LD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ben jij tussen de 12 en 20 jaar? Beheers jij een strijkinstrument (positiespel, vibrato en verschillende streeksoorten (o.a. spiccato)? Dan is deze workshop voor jou!

In samenwerking met het NJSO is er op zondag 15 september een workshop voor strijkers tussen de 12 en 20 jaar. De workshop staat onder leiding van dirigent Carel den Hertog en wordt afgesloten met een eindpresentatie. Tussen de ervaren strijkers van het NJSO leer je samenspelen in een strijkorkest en doe je ervaring op met het spelen onder een topdirigent.

Praktische informatie
Wat: Workshop en eindpresentatie met het NJSO olv Carel den Hertog
Wanneer: Zondag 15 september
Tijd: Nader te bepalen, in de middag
Waar: Amstelkerk, Amstelveld 10 Amsterdam
Aanmelden: Via dit formulier kan je je aanmelden. Aanmelding is definitief na betaling.

Meer informatie is te vinden op www.klassiekophetamstelveld.nl

Over het Nederlands Jeugd Strijkorkest
Het Nederlands Jeugd Strijkorkest is hét strijkorkest voor talentvolle strijkers tussen de 12 en 20 jaar. Onder de leden bevinden zich vergevorderde leerlingen van jong-talentklassen of vooropleidingen van de conservatoria, alsmede leerlingen van privédocenten en muziekscholen. Het doel van het orkest is de jonge professionals in de dop op te leiden en concerten te geven op topniveau. De enorme energie, het aanstekelijk enthousiasme en het zeer hoge muzikale en technische niveau van dit jonge orkest overtuigen iedereen.

Over Klassiek op het Amstelveld
Klassiek op het Amstelveld is een jaarlijks gratis toegankelijk openluchtfestival waarbij het maken en het beleven van klassieke muziek door jeugd centraal staat. Het festival is een initiatief van Tatiana Chevtchouk, pianiste en oprichtster van pianoschool Crescendo Music Amsterdam. Op zaterdag is iedereen welkom om te komen genieten van kinderen die klassieke muziek maken en weg te dromen bij aanstormende toptalenten en grote namen die klassieke muziek op het allerhoogste niveau ten gehore brengen. Op zondag zijn er onder de noemer Hand in Hand met de Maestro verschillende masterclasses en workshops.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amstelkerk

Amstelveld 10

1017 LD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen