€ 5 – € 19,50

Spijkerhard aan de slag: denim borduren

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In deze workshop gaan deelnemers Spijkerhard aan de slag met borduurgaren, naald en draad op denim. Volwassenen maken met borduurgaren en fournituren een borduursel op een stuk denimstof. Kinderen gaan tekenen met naald en draad.

Volwassenen
Naast verschillende basisborduursteken en –technieken leer je de kettingsteek toe te passen, een steek die perfect is voor lijntekeningen en letters. Er zijn diverse patronen aanwezig die direct kunnen worden overgenomen of als inspiratie dienen voor een eigen creatie. Voorzie je borduursel van een schijnende laag met pailletten en glaskraaltjes. Ervaring met borduren is niet nodig. Stukken denim worden voorzien, oude jeans of jackets mogen van huis meegenomen worden.

De workshop kost € 19,50 inclusief begeleiding, materiaal (borduurring, een setje naalden en een startset borduurgaren), koffie, thee en iets lekkers. Let op: lunch is niet inbegrepen, maar op de kaart van Het Nieuwe Café staan diverse broodjes en salades.
Tijd: 12.00 - 16.00 uur
Max. 10 deelnemers

Kinderen
Staat spijkerstof niet stoer? Maak met naald en draad een eigen kunstwerk op een stuk denim. De workshop begint met een korte rondleiding door het museum om inspiratie op te doen. Teken op spijkerstof je ontwerp en bewerk het met naald en (glitter)draad. Laat je fantasie de vrije loop en maak je mooiste draadcreatie.

De workshop kost €5,00. De prijs is inclusief entree, een korte rondleiding, begeleiding en de materialen.
Tijd: 12.00 - 14.00 uur
Max. 15 deelnemers

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen