Spinoza Lyceum Amsterdam open dagen 2021

Venster Acties en details

Uitverkocht
Beschrijving van het evenement
Open dagen Spinoza Lyceum Amsterdam

Over dit evenement

LET OP! In verband met Covid19 kunnen wij dit jaar alleen leerlingen uit groep 8 ontvangen in onze school (dus zonder ouders en/of broertjes of zusjes). Wij verzoeken u daarom om slechts één ticket per kind te reserveren.

We willen je graag ontmoeten!

Het Spinoza Lyceum is een openbare en brede scholengemeenschap met veel oog voor kunst en cultuur. Iedereen uit Amsterdam en omgeving is welkom bij ons. De ideeën van de Nederlandse Filosoof Baruch Spinoza sluiten nog altijd erg goed aan bij de visie van het Spinoza Lyceum. Leerlingen op het Spinoza Lyceum worden dan ook aangemoedigd om kritisch en zelfstandig na te denken, met respect voor de opvattingen en ideeën van anderen.

Brede vorming met persoonlijke aandacht

Op het Spinoza Lyceum staat een brede vorming centraal. Leerlingen worden uitgedaagd om zich op veel verschillende vlakken te ontwikkelen. Op die manier krijgen zij de mogelijkheid om zorgvuldig uit te zoeken waar hun kwaliteiten en interesses liggen. Daarnaast worden zij gestimuleerd om hun persoonlijke voorkeuren te ontdekken. Op het Spinoza Lyceum wordt onderwijs gegeven volgens het daltonprincipe. Dat betekent dat het leren zo goed mogelijk afgestemd wordt op de persoonlijke capaciteiten en behoeften van de leerlingen. Leerlingen krijgen daarbij meer vrijheid en meer verantwoordelijkheid over hun eigen leerproces dan op de meeste andere middelbare scholen. Daar zijn we trots op!

Open dagen 2021

Zeer waarschijnlijk organiseert het Spinoza Lyceum open dagen op 4, 5 en 6 februari 2021 enkel voor de leerlingen van groep 8 om kennis te maken met onze school. Wij nemen jou graag mee op een reis door de school en laten jou graag onze highlights zien. Schrijf je snel in voor een tijdslot.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen