€ 356,95

Spiral Dynamics integral Experience (level 1)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Conferentiecentrum Drakenburg

Doctor Albert Schweitzerweg 1

3744 MG Baarn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

  • Ervaar Spiral Dynamics Integral met al je zintuigen.
  • Maak een ervaringsgerichte reis door onze collectieve menselijke evolutie.

Krachtige ervaring

Leer jij door te doen? Heb je zin in een actieve dag, waarin je fysiek, gevoelsmatig en cognitief wordt uitgedaagd en de waardesystemen van Spiral Dynamics zelf doorloopt?

De SDi Experience is een enerverende en krachtige leerervaring. Je wordt geconfronteerd met telkens wisselende leefomstandigheden en krijgt uiteenlopende groepsopdrachten. Zo start de dag met een gebrek aan water. Hoe overleeft jouw groep en wat is jouw bijdrage? Aan het einde van de Experience keer je terug in het nu bepaal je wat jouw unieke bijdrage aan een duurzame wereld gaat zijn. Je hebt dan een reis gemaakt langs de collectieve menselijke evolutie en tegelijkertijd langs de waardesystemen van Spiral Dynamics. Je hebt de acht kleuren en hun betekenis niet alleen leren kennen, maar ze ook ervaren met al je zintuigen.

Let op! Doe alleen mee als je all in durft te gaan. Laat je reserves thuis, stel de waarom-vragen een dag uit en stort jezelf volledig in deze Spiral Dynamics game. Je doet dan een waardevolle ervaring op, die de fysieke en gevoelsmatige basis legt onder alle SDi-kennis die je hierna op doet.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Conferentiecentrum Drakenburg

Doctor Albert Schweitzerweg 1

3744 MG Baarn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen